Ce înseamnă Allen Coliban primarul Brașovului. Stația de asfalt din Bartolomeu a fost amendată și închisă!

Last Updated on decembrie 2, 2020 Lucrurile s-au schimbat radical după alegerea lui Allen Coliban ca primar al Brașovului. În era Scripcaru, cei de la Garda de Mediu se jurau că nu au ce face stației de asfalt care polua Bartolomeu. După o lună de mandat din era Coliban, cei de la Garda de Mediu au găsit totuși soluția de a o închide. Au cerut companiei să prezinte valorile de poluare, cei de la stația de asfalt s-au făcut că plouă și nu au prezentat nimic. Garda de Mediu le-a dat amendă pentru că sunt obligați să prezinte valorile și i-a închis temporar până prezintă valori care se încadrează în limite normale conform PUZ. Adică niciodată nu vor mai redeschide acolo.

Garda de Mediu: „Menționăm că în data de 27.11.2020 în urma controlului realizat a fost aplicată măsura de interzicere a funcționării instalației de mixturi asfaltice până la demonstrarea funcționării acesteia în parametrii legali ai indicatorilor de emisii”

Mihai Nanu: „⚠️ Societății Fincodrum i s-a interzis funcționarea instalației de preparat mixturi asfaltice pana la demonstrarea funcționarii acesteia în parametri legali”

Ce înseamnă Allen Coliban primarul Brașovului. Stația de asfalt din Bartolomeu a fost amendată și închisă! 1

Cine urmează la închidere pe acest model?

Previous Story

Brașov. Allen Coliban: „VICTORIE! Drumul Forestier Gorița a fost stopat în urma ședinței de consiliu local pe care am convocat-o de îndată”

Next Story

Irineu Darău: „Mare bucurie la Brașov! În sfârșit, proiectul inept pentru drumul forestier Gorița a fost stopat definitiv. Mulțumesc lui Allen Coliban și colegilor din USRPLUS Brașov pentru că au luptat cu curaj și până la capăt pentru acest rezultat!”