Brașov. Scripcaru afară din Consiliul Local? Corneliu: „Primarul George Scripcaru va rămâne în Istoria Brașovului prin trei realizări deosebite”:

Last Updated on decembrie 4, 2020 În aceste zile se dă asaltul final la George Scripcaru. Ieri, primarul Allen Coliban i-a cerut lui Adrian Veștea să-l dea afară pe scripcaru din Consiliul Local, după ce a descoperit un contract falsificat de gașca lui Scripcaru din Primărie.

Cei care l-au votat pe Scripcaru nu-și pre pot explica ce se întâmplă, doar a fost un primar bun, atâta timp.

Brașov. Scripcaru afară din Consiliul Local? Corneliu: „Primarul George Scripcaru va rămâne în Istoria Brașovului prin trei realizări deosebite”: 1

Mircea N.: Sunt brașovean, locuiesc în București. Merg destul de des la Brașov cu soția care este bucureșteancă, copiii sunt mari au familiile lor, copiii lor! Am o nelămurire: ani la rând, toți brașovenii îl lăudau pe Scripcaru, îl apreciau.

Eu l-am văzut muncind pe buldozer la modernizarea drumului spre Pietrele lui Solomon. De ce acum, aveți o părere diametral opusă despre el? La rândul lui, Coliban este un băiat deștept și capabil.

Este doar o nelămurire a mea, locuitorii Brașovului știu ce e mai bine pt. ei! Poate își face cineva o fărâmă de timp liber pt. a-mi explica starea de fapt! Mulțumesc!”

Corneliu Zota: „Primarul George Scripcaru va rămâne în Istoria Brașovului prin trei realizări deosebite :
– fluidificarea circulației auto în Brașov cu sensurile giratorii;
– dezvoltarea și modernizarea Domeniului Schiabil în Poiana;
– introducerea electrificarii transportului public.

A fost un primar Bun . Deaceea brașovenii l-au ales de trei ori.
D-ul Scripcaru a greșit când a candidat după ce a fost reținut de Politie și acționat în trei dosare penale. Omenește este imposibil sa mai conduci un oraș când ești terorizat zilnic de anchetatori.

Numai Iisus este fara pacate…”

Allen Coliban:
Le cer domnului Veștea, președintele PNL Brașov, și domnului Ludovic Orban, premier și președinte PNL, să îl îndepărteze pe George Scripcaru din PNL și, prin urmare, din Consiliul Local Brașov. Astfel, el nu va mai putea avea nicio legătură formală cu aparatul și deciziile administrative din Primăria Brașov.

Previous Story

Brașov. Programul de sărbători la Brintex

Next Story

Brașov. Loredana: „Domnule primar Allen Coliban Deschideți creșele! Si nu îmi dați copilul afara doar pentru ca împlinește 3 ani.  Suplimentați locurile in creșe. sunt asistenta medicala cu doi copii minori. Cel mic frecventa creșa, momentan închisă, deși cele private funcționează fără jenă”