Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului

Last Updated on decembrie 3, 2020 Brașovul se pregătește de Sărbătorile de Iarnă. În Piața Sfatului a fost adus Bradul de Crăciun.

Regia Pădurilor Kronstadt:Ca în fiecare an, am adus bradul de Crăciun pentru Piața Sfatului din jurul Brașovului, de data aceasta de la Timișu de Sus, dintr-o poiană.
Bradul de care se vor bucura brașovenii în acest an are 24 de metri și o vârstă estimată de aproximativ 70 de ani.

Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 1 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 2 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 3

Până să ajungă acest brad în Piața Sfatului, muncitorii Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt au lucrat mai bine de 12 ore.

Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 4 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 5 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 6 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 7 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 8 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 9 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 10 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 11 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 12 Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului 13

Au fost implicați în operațiune 9 lucrători silvici, 2 macaragii și șoferul trailerului, toți profesioniști și cărora le mulțumim, pentru că nu a fost o operațiune tocmai simplă”.

Previous Story

Brașov. Tinerele care au jefuit și UCIS o bătrână au fost arestate

Next Story

Ludovic Orban: „În ceea ce priveşte autostrada Bacău-Braşov, vă vorbeşte un braşovean şi vă spun lucrul acesta ca să înţelegeţi, se va construi”