Brașov. Copil de 5 ani găsit de jandarmi pe Aleea De Sub Tampa. Acasă îl aștepta sora lui plângând, iar mama era plecată să îl caute

Last Updated on decembrie 29, 2020 Un echipaj de jandarmi din Brașov a găsit ieri un copil de 5 ani, rătăcit, pe Aleea De Sub Tâmpa. Acesta a fost dus acasă, știa care este numele de familie și adresa.

Jandarmeria Brașov :
👮‍♂️Echipajul AT aflat ieri în serviciu a găsit, în apropiere de îmbarcarea pentru telecabină, un băiețel de cinci ani care se rătăcise . Era îmbrăcat sumar, înfrigurat și dezorientat și spunea că vrea să ajungă pe Postăvaru. Băiețelul a fost găsit în jurul orei 17, când afară deja se întunecase.

Brașov. Copil de 5 ani găsit de jandarmi pe Aleea De Sub Tampa. Acasă îl aștepta sora lui plângând, iar mama era plecată să îl caute 1

🚔Colegii noștri l-au întrebat cum îl cheamă și l-au luat în mașină, ca să se încălzească. Între timp au aflat unde locuiește și l-au condus acasă. Aici îl aștepta sora lui plângând, iar mama era plecată să îl caute.

🛂Mama băiatului a fost anunțată că l-am găsit pe băiețel și a fost avertizată să fie mult mai atentă pe viitor în ceea ce privește supravegherea copilului.
⚠️Aceeași recomandare o facem tuturor părinților: poate că, perioada aceasta a sărbătorilor, ne predispune la neatenție, dar e bine ca întotdeauna să aveți control asupra activității celor mici!

👶Băiețelul pe care l-am găsit noi știa cum îl cheamă (numele de familie), cum îi cheamă pe părinți și adresa unde locuiește. Aceste amănunte ne-au făcut misiunea ușoară.

Previous Story

Allen Coliban: „NU sunt de acord cu pensiile speciale pentru aleșii locali! Special m-aș simți dacă aș putea să construiesc un spital de cel puțin 1500 de paturi la Brașov, să curăț orașul de corupție și să scăpăm de poluare”

Next Story

Brașov. Primarul Allen Coliban anunță reintroducerea limitatoarelor de viteză după ce o femeie a fost spulberată pe trecere în prima zi de Crăciun