Brașov. Boicot Carrefour. „Vom ocupa câte un cărucior de cumpărături și ne vom plimba pri8n magazin pentru 3 ore”

Last Updated on decembrie 23, 2020 Brașovenii sunt chemați la boicot după ce o tânără de 18 ani a fost bătută crunt de agenții de pază. Nici Poliția, nici Carrefour, nu au luat măsuri ferme în acest caz.

Pe Facebook a fost creat un Eveniment BOICOT CARREFOUR, astăzi, de la 15:00 la 18:00: „De Ziua Marii Uniri, agenții de pază din Carrefour-Brașov au sechestrat și au lovit cu brutalitate o tânără Romă de 18 ani pe care au acuzat-o de furt, deși până la această oră, acuzațiile nu au fost susținute cu probe. Dimpotrivă, victima are probe fiscale (extras de cont) care atestă faptul că nu s-a comis nicio infracțiune.

Brașov. Boicot Carrefour. „Vom ocupa câte un cărucior de cumpărături și ne vom plimba pri8n magazin pentru 3 ore” 1

Până în momentul de față, Carrefour nu a luat măsuri clare pentru a ajuta victima acestui abuz și nu a luat măsuri concrete pentru a se asigura că nu vor mai deveni și alți romi sau tinere femei victime nevinovate ale serviciului lor de pază rasist, pentru simplul motiv că nu au pielea de culoarea potrivită!

VĂ INVITĂM SĂ VĂ ALĂTURAȚI NOUĂ, PE 23 DECEMBRIE, ÎN MAGAZINUL CARREFOUR DIN CALEA BUCUREȘTI, NR. 107, BRAȘOV, LA ORA 15:00, PENTRU A BOICOTA ACTIVITATEA ACESTORA ÎNTR-UNA DIN CELE MAI PROFITABILE ZILE PENTRU EI. VOM OCUPA CÂTE UN CĂRUCIOR DE CUMPĂRĂTURI ȘI NE VOM PLIMBA PRIN MAGAZIN PENTRU 3 ORE.

Chiar dacă nu sunteți din Brașov, vă puteți implica în această acțiune, refuzând să cumpărați produse de la ei. #NuDeLaCarrefour.

Recomandăm să aveți asupra dumneavoastră un rucsac pentru a vedea dacă vom fi toți tratați ca tânăra victimă a brutelor din securitatea Carrefour.

Insistăm la respectarea normelor instituite pe teritoriul României pentru prevenția infectării cu COVID-19. Vă rugăm să aveți măști de protecție care să vă acopere nasul și gura și să pătrați o distanță de cel puțin 1,5 m față de ceilalți clienți ai magazinului”.

Previous Story

Brașov. 39 de persoane ucise de coronavirus în ultimele 6 zile. Situația epidemiologică în Brașov este următoarea:

Next Story

Brașov. Fata bătută la Carrefour: „Am fost lovită cu palma peste față, cu pumnii la coaste și m-am panicat super tare, nu știam ce să fac”