Brașov. Astăzi se deschide patinoarul de la Olimpia. Tarife, program

Last Updated on decembrie 23, 2020 Astăzi, de la ora 14:00, se deschide patinoarul de la Olimpia. Taxa de intrare la patinoar este de 10 lei / serie pentru copii şi 15 lei / serie pentru adulţi. Închirierea patinelor sau a cadrului de școală se face pe baza de B.I/C.I, iar preţul este de 15 lei / serie.

Tenis Club Olimpia: „Continuă tradiția Patinoarului de la Olimpia!!! În data de 23.12.2020 orele 14,deschidem patinoarul!!!⛸
Chiar daca deschidem cu o mica intarziere cauzată de avizele necesare situației de alertă existentă în Brasov, dar si vremii calde din această perioadă,suntem bucuroși că putem si in acest an sa va oferim posibilitatea de a patina in superba locație de la Olimpia!

Brașov. Astăzi se deschide patinoarul de la Olimpia. Tarife, program 1

În acest an o sa va rugam sa tinem cont impreuna de regulile impuse de lege privind situația Covid 19! Astfel – o serie va dura 60 de minute.
– numarul maxim de patinatori/serie este de 200 persoane.

– accesul în baza sportivă și pe gheata se face doar cu purtarea măștii.
– la intrarea în baza sportivă se va masura temperatura.

– nu este permis accesul în vestiare,schimbul de încălțăminte se face sub corturile si umbrelele special amenajate in aer liber.
– biletele de intrare se achiziționează la geamul casieriei.
– este interzisă intrarea cu băuturi alcoolice

Seriile de patinaj in nr.de 6 sunt urmatoarele:
Incepand cu orele 10(prima serie),urmatoarele fiind de la 12;14;16;18 si ultima serie la orele 20.
În cadrul bazei sportive o sa existe permanent dezinfectant autorizat,panouri informative cu reguli covid 19 si de asemenea anunturi la stația de amplificare.
Patinele închiriate se vor dezinfecta dupa fiecare predare intre seriile de patinaj.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam la singurul patinoar descoperit din Brasov!!!”

Previous Story

Brașov. Radu Hossu: „Am avut o discuție șocantă cu Directorul Carrefour unde a avut loc bătaia încasată de fata de 18 ani. Că tot vine Crăciunul, fiți mai buni: fiți mai buni și faceți-vă cumpărăturile din alte hypermarket-uri. Altele decât Carrefour. Fiți mai buni și printr-un astfel de gest responsabilizați-i și dați-le un semnal nu doar lor, ci tuturor celor care urmăresc acest caz, că e momentul asumării…”

Next Story

BREAKING: 5.459 cazuri NOI de coronavirus din 25.840 de teste. Situația la Brasov!