Brașov. Allen Coliban: „Tu ce simți față de ideea de a te vaccina?”

Last Updated on decembrie 27, 2020 Astăzi a început vaccinarea și la Brașov, primele persoane vaccinate fiind de la Spitalul de Boli Infecțioase. Andreea Moldovan, Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov este prima persoană din Brașov vaccinată.

Primarul Allen Coliban: Tu ce simți față de ideea de a te vaccina? Primele doze de vaccin anti-covid19 au ajuns în țară. Andreea Moldovan, Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov spune:
“Eu voi fi prima persoană din spital care se va vaccina… Cred că va conta foarte mult și exemplul personal. Noi am făcut sesiuni de informare în spital în care am încercat să arătăm tipul de vaccin, modul cum acționează, efectele secundare detectate până în prezent, la nivel mondial. Expresia pe care am folosit-o e că acest vaccin e ca un telefon smart față de vaccinurile pe care le foloseam până în prezent.

Brașov. Allen Coliban: „Tu ce simți față de ideea de a te vaccina?” 1

Am așteptat acest moment de când a început pandemia în România, din luna martie. Consider că este un moment istoric, poate pare un cuvânt mare, dar nu este suficient pentru a exprima ceea ce simt. Sunt conștientă că suntem toți vulnerabili în fața bolii, am văzut din păcate multe forme severe de boală sau forme cu sfârșit letal pe care nu am reușit să le întoarcem din drum, din păcate.

Îmi e teamă, nu neapărat pentru mine, ci pentru cei din jur, astfel încât consider că sunt datoare să mă protejez pe mine ca să-i protejez și pe ceilalți”.

Previous Story

Brașov. Andreea Moldovan este primul medic din Brașov care se va vaccina împotriva COVID. O parte din personalul Spitalului de Boli Infecțioase evită vaccinarea

Next Story

(Foto) Prima brașoveancă vaccinată. Medicul Andreea Moldovan: „Recunosc: îmi e teama de aceasta boala parșivă și imprevizibila”