Allen Coliban se pregătește să preia conducerea USR? Şeful de campanie USR-PLUS Braşov cere demisia lui Barna: El şi echipa lui trebuie să plece

Last Updated on decembrie 8, 2020 Allen Coliban și primarul Timișoarei sunt împinși pentru a prelua conducerea USR de la Dan Barna. USR a câștigat la Brașov și Timiș în fața PNL și PSD.

Şeful de campanie USR-PLUS Braşov, Radu Hossu, cere public demisia lui Dan Barna din funcţia de preşedinte de partid. Potrivit lui Hossu, Barna şi echipa sa au avut, după cei patru ani în care partidul a stat în opoziţie, rezultate care au „dezamăgit”, anunță epochtimes-romania.com.

Allen Coliban se pregătește să preia conducerea USR? Şeful de campanie USR-PLUS Braşov cere demisia lui Barna: El şi echipa lui trebuie să plece 1

În lumina rezultatelor de acum de la naţional şi de la Braşov şi în calitatea mea de membru al USR PLUS, responsabil pe capitolul de strategie în ambele campanii câştigătoare de la Braşov, vreau să exprim următoarele:

– În orice partid matur, un rezultat vine la pachet cu efecte. Responsabilitatea este pe umărul liderului. Căci liderul îşi primeşte şi laurii victoriei, dar plăteşte şi pentru eşec.

– Dan Barna şi echipa lui trebuie să plece. De ce? Pentru că rezultatul final de la naţional este unul dezamăgitor. Istoric este – cum a spus Dan Barna în această seară, pentru că e prima dată când Alianţa a candidat la alegeri Parlamentare. Dezamăgitor este pentru toţi colegii mei din ţară. Este inacceptabil să creşti doar 6-7% în 4 ani de zile de opoziţie, cu evenimente politice importante – OUG13, 10 August, pandemie. De ce s-a întâmplat asta? Pentru că s-au ţinut de scaunele puterii în momente când trebuiau să lase frâiele. Pentru că au pus interesul lor deasupra interesului superior al cetăţeanului“, a scris luni, pe Facebook, liderul USR-PLUS Braşov.

Radu Hossu adaugă că “poziţionarea împotriva guvernării, în urma Europarlamentarelor 2019, infinitele scandaluri, scorul penibil de la Prezidenţiale 2019, impunerea pe liste a unor apropiaţi în dauna unor oameni cu rezultate, califică Echipa Barna pentru o demisie de onoare”.

Totodată, liderul braşovean afirmă că USR-PLUS are „oameni extraordinari, care pot oricând să preia frâiele şi să-l crească, să-l pună cu adevărat în serviciul cetăţenilor”.

Cei care mă citesc acum şi nu cunosc acest partid din interior, să nu creadă că nu există lideri meritorii. Am cunoscut în acest partid oameni extraordinari, care pot oricând să preia frâiele şi să-l crească, să-l pună cu adevărat în serviciul cetăţenilor. Există filiale care în 2016 au trimis parlamentari care ne-au reprezentat cu onoare, cu profesionalism şi cu rezultate, după care au câştigat alegerile Europarlamentare în judeţele lor, au câştigat primării şi acum au câştigat şi Parlamentarele de ieri.

Felicitări echipei de la Braşov, care a mai demonstrat încă o dată că înţelege ce îşi doreşte electoratul, cum se face politică altfel, cum se fac promisiunile şi cum ele se respectă.

Îmi asum în totalitate aceste rânduri, este poziţia mea personală, o expun public, asumându-mi orice sesizare internă”, a mai scris şeful de campanie USR-PLUS Braşov.

Și primarul Timișoarei vrea să reformeze USR. „Chiar daca la nivel national rezultatul nu este asa cum ne asteptam, chiar daca a intrat in Parlament un partid care nu cred ca face cinste acestei tari, totusi, avem un motiv mare de bucurie ca USR-PLUS a castigat Timisoara si judetul Timis.

E si o responsabilitate sa reflectam la ce trebuie sa schimbam, sa transformam inclusiv in Alianta USR-PLUS. Trebuie sa reformam si clasa politica, dar si propriul nostru partid. Va promit ca o sa ducem acest mandat mai departe si la Bucuresti”, a declarat Dominic Fritz intr-un live pe Facebook.

Previous Story

3660 de cazuri COVID în ziua alegerilor. Situația la Brașov

Next Story

(Foto) Șcheii Brașovului: „În urmă cu 4/5 ani Primăria a început amenajarea acestei alei de pe Mircești. Doar au pus borduri și pietrișul înaintea asfaltari, dar lucrarea s-a blocat  iar la fiecare ploaie torențială tot pietrișul pleacă la vale”