Stelian Tanase: „Allen Coliban este un impostor, pur si simplu – un mare mincinos. Allen Coliban nu și-a cerut scuze deocamdată si nici nu văd să aibe intenția să demisioneze – așa cum ar fi normal”

Last Updated on noiembrie 10, 2020 Cei de la USR Brașov, în frunte cu Allen Coliban, au crezut că dacă au câștigat primăria, George Scripcaru va sta cuminte. Cei de la USR chiar au crezut că dacă îl votează pe Scripcaru șef la Comisia de Urbanism, după ce l-au făcut hoț, fostul primar le va mulțumi și le va aproba proiectele generoase.

Așa se întâmplă când nu te pricepi la politică și crezi că ai avut o strategie excepțională cu care ai câștigat alegerile pentru primărie. Dacă nu știi de cei câștigat sau dacă ai tot felul de impresii pentru care ai câștigat, nu-ți poți explica ce se întâmplă acum. În campanie, actualii consilieri USR și Allen Coliban erau foarte virulenți la adresa lui Scripcaru. Exista chiar un electorat care dorea pedepsirea lui Scripcaru. Dar, consilierii USR și Allen Coliban au dispărut cu tema Scripcaru, l-au și votat fără remușcări și s-au trezit în defensivă. Electoratul anti-Scripcaru nu a dispărut, este dezamăgit de reacția tinerilor de la USR.  Este incredibil cum Allen Coliban este atacat virulent pe o chestiune din CV când PNL și Scripcaru tremură din cauza zecilor de dosare din cei 16 ani de domnie. Dar asta înseamnă să fii fraier în politică. Stai și încasezi.

Stelian Tanase: „Allen Coliban este primarul nou ales al Brașovului din septembrie 2020. Electoratul stia ca votează un inginer IT-ist de performanță. Numai că se descoperă acum că brașovenii nu au știut ce votează. Au fost mințiți. Nimic nu este ce pare fi !

Stelian Tanase: „Allen Coliban este un impostor, pur si simplu - un mare mincinos. Allen Coliban nu și-a cerut scuze deocamdată si nici nu văd să aibe intenția să demisioneze - așa cum ar fi normal” 1

Allen Coliban este un impostor, pur si simplu – un mare mincinos. A pretins ani de zile in toate documentele oficiale că este absolvent al Politehnicii din Bucuresti și deci inginer cu acte în regulă. Nu este!!!

Allen Coliban nu și-a cerut scuze deocamdată si nici nu văd să aibe intenția să demisioneze – așa cum ar fi normal. Trebuia să-și depună mandatul chiar în ziua cînd a apărut dezvăluirea în presă. Sau, dacă nu e adevărată acuzatia, să dezmintă și să deschidă un proces de calomnie…Ceea ce nu a făcut. În schimb s-a făcut de rușine, pe el și partidul din care face parte.

Credibilitatea și autoritatatea lui în spațiul public sunt de acum egale cu zero. Nu văd cum va putea conduce 4 ani Brașovul cu cocoașa asta în spate. Mai e o chestiune, îmi soptește o vrăbiuță. Mă întreb ca prostul cine l-a dat în gît pe Allen Coliban? Aici e vorba de un denunț. Nimic din Gubernie nu se pretrece întîmplător.

Pe scurt, Coliban este un detractor al lui Barna în USR. I-a cerut și demisia acuzîndu-l că face jocuri etc. Ca să vezi! Cădem la punct.
Ce legarură este între și alta? Daca este una, firește.

Mă îngrijorează că nimeni nu e grăbește să ia poziție și ar fi destui care ar trebui s-o facă. Impostura primarului nu pare să deranjeze pe cineva. Bravo lui, să fie sănătos!

Dacă merge, merge! gîndeste lumea. Morala omului comun cam scîrție și nici pe sus lucrurile nu stau altfel. Lumea îi iubeste (si invidiază) pe șmecheri, pe cei care ocolesc legea și prostesc pe altii. În plus, reușesc în viață. Coliban de ex a ajuns ditamai primarul Brasovului. Tare!

De unde această lipsă de reacțe și indiferență? Explicația mea – Gubernia noastră este bucșită de impostori, de spectre, de plagiatori. Un farseur nu va lua atitudine împotriva altuia ca el, e de la sine înțeles. Parlamentul, Administrația, Guvernul sunt pline de mincinoși, plagiatori, impostori.

Ar trebui un măturoi și făcut curățenie generală. Dar cine să o facă? Și de ce? Unul d-ăsta e o slugă supusă, ușor de controlat prin șantaj, dacă șeful lui știe că diploma lui nu există sau este falsă său că a plagiat. Să nu ne mirăm deci.

E de văzut dacă Allen Coliban are un dram de onoare și va demisiona în zilele următoare. Altă ieșire din situație nu există”.

Allen Coliban: ”Am editat descrierea din CV, astfel încât să fie clară partea legată de licență și regret că nu am clarificat-o mai devreme. Da, am renunțat la a-mi da licența în 2005, după ce terminasem anul 5 de facultate.

Cu mintea de acum poate că aș lua o altă decizie, dar la 20 și ceva de ani și în contextul de atunci a fost decizia cu care am fost împăcat. Am avut noroc că din punct de vedere profesional, au contat mereu doar rezultatele pe care le-am obținut, nu diploma, ITul fiind un domeniu plin de astfel de exemple”.

Previous Story

Brașov. Reacție. Marian Godina, după ce socrul său a fost desemnat să modernizeze Poliția Locală

Next Story

(Foto) Persoană căzută pe stradă, în stop cardio-respirator!