Șofer de Brașov: „La intrarea în bloc e un taxator, la intrarea în birou e alt taxator….la magazin inca unul …. voi gasi si in locuința personala un taxator pentru încasare taxe intr-o buna zi”

Last Updated on noiembrie 25, 2020 Șoferii din Brașov sunt într-o situație imposibilă. Nu au pe cine să certe din cauza situației parcărilor. George Scripcaru, care a semnat contractul pe 10 ani, a dispărut, consilierii PNL care au votat strategia au dispărut și ei. A rămas Allen Coliban care poate doar ridica din umeri, este legat de contract pe 10 ani. Până când firma nu încalcă în mod grosolan contractul, primarul Brașovului poate aduce doar mici retușuri.

Rotaru R.: „Eu va mai întreb încă odată de ce P&P are concesionate parcări en-gros, inclusiv intre blocuri. De ce pe bd-ul Griviței parchezi cu 2 lei pe ora? Nu mai vorbim de faptul ca băiatul de la UDMR (fost viceprimar in epoca Scripcaru) va este consilier…deja dezamăgiți”.

Șofer de Brașov: „La intrarea în bloc e un taxator, la intrarea în birou e alt taxator....la magazin inca unul .... voi gasi si in locuința personala un taxator pentru încasare taxe intr-o buna zi” 1

Dorina P.: De ce nu apare explicit pe site-ul primăriei procedura de achitare a taxei pentru locurile din parcările de reședință aferentă locului alocat prin licitație TOT de primărie? Și în 2020 s-a achitat odată cu impozitul pe locuință. Nimic oficial despre ce va fi din ianuarie!

Doru M.: „Buna seara, O problema, locuiesc in zona0(Maior Cranta), am cerut un abonament de riveran , supriza mi se face un abonament zona B, De ce? Explicatia lor este ca acolo ma incadrez, am in fata casei panoul cu zona 0 ……Nu mai inteleg nimic.😳”

Janina M.: Am văzut ce soluție genială ati gasit pentru parcări….La intrarea în bloc e un taxator, la intrarea în birou e alt taxator….la magazin inca unul …. voi gasi si in locuința personala un taxator pentru încasare taxe intr-o buna zi.

Andy G.: Probabil că pe fiecare stradă va trebui să fie puse panouri care să menționeze foarte clar în ce categorie se încadrează parcările din zonă și cum pot fi utilizate.

Radu F.: Eu am platit loc de parcare si singurul mod in care am loc langa bloc este acest loc. Daca se scoate abonamentul pe loc, nu o sa mai am cum sa parchez in zona

Daniel I.: Ce recomandati livratorilor ca sa nu mai platim 3 lei/ora? pt o zi intreaga ar fi o suma prea mare de platit. Multumesc?

Valeria S.: Ce soluție aveți pentru locatarii ansamblurilor rezidențiale care nu au loc de parcare de la dezvoltator și nu pot face abonament de riveran? Când s-au cumpărat apartamentele legea prevedea 1 loc de parcare la 2 apartamente.

Iulian H.: Daca tot suntem la capitolul parcări, aveți de gand sa introduceți tarife pentru studenți/ eliminarea lor in zona campusului studențesc memo?

Ciprian C.: Allen Coliban Cei care stau in chirie sunt cei mai afectati de parcari! Pentru noi nu exista nicio solutie? 1440/an este imens

Nicu D.: „Eu am fost la P&P și am făcut abonament vineri FĂRĂ PROBLEME”

Previous Story

BREAKING – 9739 de noi cazuri de COVID-19, la nivel național. Situația la Brașov

Next Story

Brașov. Alte 9 persoane au murit de COVID. Situația epidemiologică din Brașov se prezintă astfel: