În prima zi, primarul Braşovului, Allen Coliban, i-a speriat pe funcţionari: ”Da’ nu ne schimbaţi programul, nu?”

Last Updated on noiembrie 1, 2020 Jurnaliștii de la Libertatea au prezentat prima zi a lui Allen Coliban ca primar al Brașovului. Grija principală a funcționarilor era să nu li se schimbe programul de muncă.

“Unii funcţionari mai aveau puţin şi plângeau, nu ştiu de ce, eu doar am vrut să-i cunosc şi să-i salut”, spune Allen Colian, citat de Libertatea.  Noul edil e genul de persoană care salută pe toată lumea şi la venire, şi la plecare. Chiar e grijuliu să nu scape cineva nesalutat, fie el portar, îngrijitoare, şef de la parcare, chelner, secretară, secretara secretarei sau George Scripcaru.

În prima zi, primarul Braşovului, Allen Coliban, i-a speriat pe funcţionari: ”Da’ nu ne schimbaţi programul, nu?” 1

După ce le-a prezentat consilierii, edilul a precizat, în treacăt: “De mâine voi fi şi eu aici, de la 8 la 5”. Moment în care buna dispoziţie a funcţionarilor a luat o bine meritată pauză, gurile au rămas blocate până la urechi, pomeţii încleştaţi sub măşti.

“Dar nouă nu ne schimbaţi programul, nu?”, a vrut să se asigure o angajată, mai îndrăzneaţă. Coliban i-a lămurit că nu e cazul, că el stă mai mult, pentru că “am de învăţat”. “Dar să ştiţi că şi noi am stat întotdeauna, dacă aveam treabă”, a dres-o cu manta angajata cea curioasă.

Cu predecesorul său, Coliban s-a întâlnit pe holurile Primăriei, în timp ce-i conducea pe consilieri, ca pe şcolari, la şefii de direcţii. Coliban i-a strâns mâna lui Scripcaru şi l-a întrebat: “Ce faceţi?”, iar Scripcaru l-a întrebat dacă are timp pentru “două vorbe”.

“Nu acum, că-s cu nişte consilieri după mine, peste juma de oră”, a răspuns Coliban. Scripcaru, care a mormăit ceva despre o treabă pe care o are şi el, a promis că revine în “juma de oră”. N-a mai venit.

Previous Story

Brașovul la 3.84 rată de incidență. „Cred că un gest normal al lui Allen ca primar ar fi să închidă urgent cele două mall-uri din Brașov”, spune Marius Vintila

Next Story

(Foto) Accident Brașov. TIR răsturnat pe DN1, între Predeal și Azuga