(Foto) De asta este Brașovul focar! Medicul Dan Grigorescu: Precum la crâșmă, așa și la cabinetul medical…unele crâșme de cartier nu sunt controlate și sancționate …creează toate condițiile pentru răspândirea bolii sub sloganul “Ciucaș – Să înceapă relaxarea!”

Last Updated on noiembrie 16, 2020 Medicul Dan Grigorescu atrage atenția asupra aglomerațiilor de pe terase dar și de la intrarea de la cabinetele medicilor de familie. Brașovul este la peste 8 rată de infectare.

Grigorescu Dan: „Precum la crâșmă, așa și la cabinetul medical…(azi, ora 16.15).
În plină efervescență a infectărilor cu SARS-CoV-2, faptul că unele crâșme de cartier nu sunt controlate și sancționate exemplar de către “responsabilii cu Covid-ul” ai Brașovului pentru că, din rațiuni de supraviețuire economică, creează toate condițiile pentru răspândirea bolii sub sloganul “Ciucaș – Să înceapă relaxarea!”, e o problemă.

(Foto) De asta este Brașovul focar! Medicul Dan Grigorescu: Precum la crâșmă, așa și la cabinetul medical...unele crâșme de cartier nu sunt controlate și sancționate ...creează toate condițiile pentru răspândirea bolii sub sloganul "Ciucaș - Să înceapă relaxarea!" 1

Dar să vezi la intrarea în cabinetele unor medici de familie o aglomerație identică cu cea de la bodegi (sau mai mare?) care oferă celor de la coadă (printre care și posibili infectați) statutul de “victime sigure”, ei bine, zău dacă mai înțeleg de unde atâta toleranță de la factorii de control (DSP, Instituția Prefectului, etc).

(Foto) De asta este Brașovul focar! Medicul Dan Grigorescu: Precum la crâșmă, așa și la cabinetul medical...unele crâșme de cartier nu sunt controlate și sancționate ...creează toate condițiile pentru răspândirea bolii sub sloganul "Ciucaș - Să înceapă relaxarea!" 2

Păi dacă nu se poate ordine în sistem, hai să nu închidem doar HoReCa, să închidem și CabMedFam-urile! Sau măcar pe acelea în care respectul față de sănătatea “listacilor” lipsește din managementul pandemiei!

N.B.: Sunt convins că situația prezentată o fi doar o excepție, dar e mult prea regretabilă pentru a fi trecută cu vederea. Indiferent cât de supărați vor fi unii M.F. pe mine! Mai bine enervați-vă pe cei care vă strică imaginea și vă fac de râs!”

Previous Story

BREAKING – 4931 de cazuri noi la doar 11266 de teste prelucrate. Situația la Brașov

Next Story

Patricia: Ce facem cu poluarea in Brașov d-le Allen Coliban. Calea București – Miroase puternic a sulf