Focar la Spitalul Județean Brașov. 30 de medici și asistente sunt infectate

Last Updated on noiembrie 6, 2020 Situația continuă să fie gravă în spitalele brașovene. Medicii și asistentele fac ce pot în condițiile în care autoritățile locale i-au abandonat, nu se implică decât cu declarații, nimic concret.

La Spitalul Județean Brașov sunt active trei focare de COVID-19, aproape 30 de angajați fiind afectați. Astfel, în cadrul secției de Ortopedie au fost depistate nouă cazuri, la Neurologie – 10 cazuri, iar la Cardiologie Intervențională alte opt cazuri, a declarat directorul Direcției de Sănătate Publică Brașov, Andrea Neculau, pentru Biz Brașov.

Focar la Spitalul Județean Brașov. 30 de medici și asistente sunt infectate 1

Situația epidemiologică prezentată de Prefectura Brașov: În cele 7 centre locale din județul Brașov de testare COVID-19 s-au prelucrat 81.991 teste, dintre care 863 teste în data de 05.11.2020. Acestora li se adaugă testele recoltate în județul Brașov care au fost prelucrate la alte centre din țară.

■ 8.617 pacienți au fost declarați vindecați
■ 358 pacienți sunt internați în spitale, dintre care 28 la ATI.

■ 1.993 persoane cu test pozitiv se află în izolare la domiciliu
■ 1.073 persoane sunt în carantină la domiciliu

■ 0 persoane în carantină instituționalizată
■ 307 persoane au decedat.

Previous Story

Record. 412 cazuri la Brașov! Ne îndreptăm spre carantină?! S-a depășit pragul de 10.000 de infectări cu coronavirus la nivel național

Next Story

Primăria Brașov de ce NU? Primăria Timişoara a cumpărat 85 de aparate de oxigen pentru spitale. La Spitalul de Boli Infecţioase Craiova se construieşte o nouă staţie de oxigen