Focar Brașov. Ambulanțe la coadă, la Boli Infecțioase. Noroc că Primăria plătește 1 milion de lei pe luminițe de Crăciun. De ce să dai teste gratuite sau să cumperi ventilatoare?

Last Updated on noiembrie 13, 2020 Este ușor din fotoliu de primar să treci rapid cu vederea pandemia din Brașov. 1 milion de lei aprobați rapid pe luminițe de Crăciun, 0 lei aprobați pentru teste gratuite sau ventilatoare. Cu siguranță toți cei care stau la această oră la rând, în ambulanțe, la Spitalul de Boli Infecțioase, vor aprecia frumoasele luminițe de Crăciun.

Nicio empatie din partea Primăriei pentru cei bolnavi de COVID. Nicio empatie din partea brașovenilor care vor neapărat să se distreze, să simtă spiritul Crăciunului. Știți ce grea este viața de bolnav COVID, fără mijloace materiale. Știți ce mare este durerea celor care au pierdut pe cineva din cauza COVID, în doar câteva zile, cu plămânii spulberați?

Ce mai contează că 500 de persoane au fost depistate pozitiv în ultima zi, că 24 de persoane au decedat de COVID în doar trei zile, că Brașovul a ajuns la 7,27 rată de infectare și riscă pandemia. Luminițe să fie prin oraș.

Popica Nicolae: „La infecțioase la rand!!!!!”
Focar Brașov. Ambulanțe la coadă, la Boli Infecțioase. Noroc că Primăria plătește 1 milion de lei pe luminițe de Crăciun. De ce să dai teste gratuite sau să cumperi ventilatoare? 1

Un consilier USR explică de ce este bine cu luminițele de Crăciun. Niciun cuvânt despre măsuri de pandemie din partea consilierilor USR, PNL și PSD.
Andrei Oniga: „Ai văzut? 🙂
Ieri a început montarea decorațiilor luminoase în Centrul Vechi, pentru sărbătorile de iarnă. 🎄🕯️

Focar Brașov. Ambulanțe la coadă, la Boli Infecțioase. Noroc că Primăria plătește 1 milion de lei pe luminițe de Crăciun. De ce să dai teste gratuite sau să cumperi ventilatoare? 2 Focar Brașov. Ambulanțe la coadă, la Boli Infecțioase. Noroc că Primăria plătește 1 milion de lei pe luminițe de Crăciun. De ce să dai teste gratuite sau să cumperi ventilatoare? 3

Traversăm o perioadă cu totul și cu totul aparte din viețile noastre. O perioadă de maxim stres, psihic și economic deopotrivă. Așa că principala grijă a fost și este, să găsim echilibrul. Echilibru între normalitatea la care ne dorim cu toții să ne întoarcem pe deoparte, dar și situația sanitară și economică îngrijorătoare, pe de altă parte.

Asta fiind spus, mă bucur mult că am putut fi implicat în discuțiile aferente proiectului pentru iluminatul festiv și mai mult decât atât, mă bucur mult că vom vedea un nivel apropiat de acoperire cu decorații față de anul precedent, la un cost cu aproape 40% mai mic, însă.

Tot ceea ce se întâmplă este departe de ideal, știu asta. Dar tocmai de aceea, mai mult decât oricând, este important să fim responsabili și să căutăm echilibrul, în tot ceea ce facem.
Împreună, vom trece peste această perioadă!”

Previous Story

Brașov. Viceprimarul Flavia Boghiu anunță că 700 de vârstnici vor primi carduri de ajutor 180 lei/ lună

Next Story

Brașov. Allen Coliban a dat afară primii directori din Primărie, prin reorganizare