Brașov. Update. Reacția conducerii Spitalului de Pneumoftiziologie după ce cadre medicale au fost acuzate că fac „afaceri” cu persoanele decedate în urma infecției cu SARS-COV-2!

Last Updated on noiembrie 23, 2020 Conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie a avut o primă reacție luni după-amiază după ce cadre medicale au fost acuzate că fac „afaceri” cu persoanele decedate în urma infecției cu SARS-COV-2!

Conducerea spitalului a precizat pentru Biz Brașov că în urma apariției acestor informații a fost deschisă o anchetă disciplinară. „Vă informăm că persoanele angajate ale spitalului implicate în eveniment au declarat la o primă discuție avută că în nici un moment nu s-au gândit să favorizeze o firmă de pompe funebre, doar să ajute familie decedatului.

Brașov. Update. Reacția conducerii Spitalului de Pneumoftiziologie după ce cadre medicale au fost acuzate că fac „afaceri” cu persoanele decedate în urma infecției cu SARS-COV-2! 1

Spitalul condamnă orice încălcare a normelor de etică și deontologie și orice abatere va fi imediat și ferm sancționată. Concluziile anchetei disciplinare vă vor fi aduse la cunoștință imediat ce vor fi formulate”, se precizează în comunicatul emis de conducerea spitalului.

Știre Inițială:
Scandal mare la Spitalul Stejeriș din Brașov, la secția a Spitalului de Pneumoftiziologie. O brașoveancă reclamă că angajații unității medicale fac afaceri cu persoanele decedate în urma infecției cu SARS-COV-2.

Ma exact, Roxana Petcu susține  că mai mulți angajați de la Stejeriș i-ar fi cerut „să ia legătura” cu un anumit domn Levi, pentru servicii funerare în cazul decesului unei persoane infectate cu SARS-COV-2. Numai că serviciile achiziționate de la „domnul Levente” ar costa familia 4.000 de lei, adică de aproape 4 ori mai mult decât la orice firmă de pompe funebre, spun cei de la Realitatea Brașov.

 

Într-o discuție înregistrată în fața Spitalului Stejeriș, un cadru medical susține că mortul infectat cu SARS-COV-2 trebuie îngropat într-un sicriu cu zinc, „că așa prevede protocolul„. Numai că protocolul specific deceselor provocate de coronavirus NU prevede necesitatea unui sicriu cu zinc:

„Personalul implicat în manipularea cadavrului pulverizează produse biocide de tip TP22 sau soluție de formaldehidă peste cadavru, apoi îl introduce în doi saci rezistenți de vinil, astfel:

După fiecare introducere a cadavrului în sac se pulverizează produs biocid tip TP22 folosind un echipament de pulverizare fină, ulterior acesta se introduce în sicriu, urmând a se închide și sigila capacul sicriului. Familia este cea care aduce sicriul în care se pune cadavrul„, se arată în protocolul Ministerului Sănătății.

Vezi aici Video 1:

Vezi aici Video 2:

Vezi aici Video 3:

Roxana Petcu: „…partea 4…
Covid
MINCIUNI‼‼‼
INSELATORIE PE FATA‼‼‼
Ajungem la spitalul stejeris fara autorizația covid semnată de minister Si dsp ( ptr ca nu exista) si…ne iartă doamna asistentă…hai ca ne lasa ea fara.ce om bun , asa-i?

Dar ce ne facem ?⁉️⁉️
Nu avem nici zinc cum zice si cere protocolul covid ?⁉️⁉️
O da la intors doamna asistenta ca…sa vezi ca nu stie sigur…ca o sa meargă sa caute protocolul…
Si dusă a fost 2 ore.
😭😭😭😭
Am stat în frig…la pavilionul 6…cu risc infectare covid 100%”.

Vezi aici Video 4:

Previous Story

(Video) Cadre medicale din Brașov acuzate că fac „afaceri” cu persoanele decedate în urma infecției cu SARS-COV-2!

Next Story

La Brașov vor fi depozitate doze de vaccin anti-COVID. Anunțul Ministrului Apărării