Brașov. Șofer nesimțit. Mihaela: „Eram cu copilul, el cu bicicleta pe trotuar, eu pe stradă. Când i-am atras atenția că nu se parchează pe trotuar, a zis ca are voie in lipsa unui semn de interzis, si ca suna la 112 pentru ca îl agresez”

Last Updated on noiembrie 5, 2020 Brașovul este plin de șoferi/șoferițe nesimțite care parchează pe trotuar astfel încât pietonii sunt obligați să circule pe șosea, fiind înjurați de alți șoferi de ce nu merg pe trotuar. Dacă Poliția Locală și-ar face treaba nu s-ar mai întâmpla astfel de lucruri. De exemplu, cine dorește să meargă la Spitalul de Copii cu căruciorul, nu poate decât pe stradă. Trotuarele sunt ocupate permanent de mașini. Au fost numeroase sesizări la Poliția Locală dar aceștia vin, fac o poză și pleacă.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Mihaela C. a scris: „Orasul s-a umplut de indivizi care cred ca au tot dreptul sa-si parcheze masina pe trotuar. In imagini aveti un exemplar de genul si extensia lui cu 4 roti.

Brașov. Șofer nesimțit. Mihaela: „Eram cu copilul, el cu bicicleta pe trotuar, eu pe stradă. Când i-am atras atenția că nu se parchează pe trotuar, a zis ca are voie in lipsa unui semn de interzis, si ca suna la 112 pentru ca îl agresez” 1

Eram cu copilul, el cu bicicleta pe trotuar, eu pe stradă. Cand i-am atras atenția că nu se parchează pe trotuar, a zis ca are voie in lipsa unui semn de interzis, si ca suna la 112 pentru ca il agresez.

L-am rugat insistent sa-si mute masina, nici gand. Erau multe locuri de parcare pe partea cealaltă a strazii, dar pentru asta trebuia sa-si foloseasca picioarele vreo 10m ca sa traverseze.

De neimaginat efortul! Copilul a iesit in strada ca sa-l poata ocoli si ne-am continuat drumul. Cata răbdare să mai am ? Fumeg, nu alta.

Nu-mi spuneti ca trebuia sa sun la poliție pentru ca m-am lămurit cu ea dintr-o experiență similară. Orasul e plin de astfel de exemple, poliția pur si simplu se face ca nu vede”.

Previous Story

Brașov. Lidl pregătește demolarea unor clădiri din vechea uzină Roman. Va construi un magazin acolo

Next Story

Brașov. Andreea Moldovan îl imploră pe Allen Coliban să închidă Mall-urile. „Eu zic «Stop viață socială» pentru că efectiv ne batem joc – uitați ce se întâmplă acum cu pelerinajele, mall-uri…Nu mai avem locuri în spitale, nu mai avem locuri pentru pacienții care efectiv au nevoie de internare”