Brașov. Polițist de 34 de ani ucis de coronavirus

Last Updated on noiembrie 5, 2020 Un polițist de 34 de ani a fost ucis de coronavirus. Este vorba de Ionuţ Hanganu, şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov.

IPJ Braşov a transmis un comunicat de presă în care anunţă moartea poliţistului de 34 de ani. „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov”, a anunţat IPJ Braşov, potrivit Adevarul. 

Brașov. Polițist de 34 de ani ucis de coronavirus 1

Potrivit Poliţiei Braşov, subcomisarul Handanu, mort de COVID-19, la 34 de ani, a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, fiind repartizat să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în domeniul investigaţiilor criminale.

„În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ HANGANU a fost numit şef birou Investigaţii Criminale în cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov.  De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine

. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov şi Secţia Regională Poliţie Transporturi Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, mai arată IPJ Braşov.

Previous Story

Rupy Mihail: „Nici nu s-au mai dezinfectat autobuzele de trei zile pe ruta nr 40 Brașov. Allen Coliban, Flavia Boghiu ce facem?”

Next Story

RECORD absolut de infecții: 9714 de cazuri în România. Brașovul are record de infectări de la începutul pandemiei!