Brașov. Petrecere privată oprită de polițiști

Last Updated on noiembrie 29, 2020 Sutele de persoane infectate depistate zilnic, rata de infectare de peste 9, nu-i sperie pe unii brașoveni care organizează petreceri private cu multă lume.

Poliţiştii au împiedicat, sâmbătă, desfăşurarea unui eveniment privat, organizat de doi tineri din municipiul Braşov, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Braşov.

Brașov. Petrecere privată oprită de polițiști 1
(foto arhiva)

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Biroul de Investigaţii Criminale au desfăşurat activităţi specifice pe raza de competenţă, ce au avut ca rezultat anularea unui eveniment privat, care urma să se desfăşoare într-un imobil de pe raza judeţului Braşov.

Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificaţi organizatorii evenimentului, aceştia fiind doi tineri, în vârstă de 27 ani, respectiv 22 ani din municipiul Braşov, iar evenimentul nu a mai avut loc.

Organizatorilor li s-a adus la cunoştinţă obligativitatea respectării măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2, precum şi prevederile conform cărora este interzisă organizarea de evenimente private în această perioadă“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Braşov, potrivit agerpres.ro.

Previous Story

Breaking. Doar 5.554 de cazuri la nivel național. Situația de la Brașov

Next Story

Parcul Natural Brassovia. USR Brașov: „În timp ce PNL invită, demagogic, la plantări de arbori, dar face front comun cu PSD pentru continuarea proiectului Gorița, USR PLUS acționează, pe toate căile legale, pentru stoparea definitivă a acestuia şi pentru protejarea reală a pădurilor din jurul Braşovului”