Brașov. George Scripcaru i-a umilit pe Allen Coliban și Adrian Veștea. A fost ales președinte al Comisiei de Urbanism. Discursul anti-corupție al USR Brașov s-a topit ca prin farmec

Last Updated on noiembrie 6, 2020 George Scripcarul i-a transmis un mesaj puternic astăzi lui Adrian Veștea. Nu se predă și încă este în stare de mutări politice. El i-a umilit astăzi pe Allen Coliban, care lupta în campania electorală împotriva corupților, și pe Adrian Veștea care i-a interzis expres să fie ales în funcții publice. Le-a arătat cine este totuși șeful în Brașov. I-a obligat pe consilierii locali USR și PNL să-l voteze președinte al Comisiei de Urbanism.

Consilierii USR, la indicația lui Allen Coliban, l-au votat astăzi pe George Scripcaru președinte al Comisiei pentru organizarea și dezvoltarea urbanistică, amenajarea teritoriului, în condițiile în care Adrian Veștea i-a interzis lui Scripcaru să ocupe o funcție de conducere deoarece este anchetat penal.

Brașov. George Scripcaru i-a umilit pe Allen Coliban și Adrian Veștea. A fost ales președinte al Comisiei de Urbanism. Discursul anti-corupție al USR Brașov s-a topit ca prin farmec 1

Discursul anti-corupție al USR Brașov s-a topit ca prin farmec, dovedind că totul a fost doar gargară de campanie electorală.

Adrian Veștea, recent: „În ceea ce-i privește pe cei sunt cercetaţi, am decis să nu poată candida la vreo funcţie publică aleasă, de tipul vicepreşedintelui de CJ, viceprimar sau preşedinte de comisie în Consiliile locale sau Consiliul Judeţean.

Vor rămâne simpli consilieri până la prima sentinţă. Au fost situaţii când unii colegi au fost trimişi în judecată şi apoi achitaţi. Primarul Brașovului George Scripcaru are 3 achitări, Tudorică Șerban de la Prejmer are achitare.

Este normal și moral să le dăm prezumția de nevinovăție. Dar în prima zi când va exista o sentință pentru o persoană, vom acționa în consecință cu regulile pe care le-am creat. Cei cu cercetări nu vor putea ocupa funcții publice”.

George Scripcaru este anchetat chiar într-un dosar de șantaj în care este implicat și USR Brașov dar useriștii nu mai par dornici să lupte împotriva celor cu dosare penale.

Previous Story

Primăria Brașov de ce NU? Primăria Timişoara a cumpărat 85 de aparate de oxigen pentru spitale. La Spitalul de Boli Infecţioase Craiova se construieşte o nouă staţie de oxigen

Next Story

Brașov. Polițistul Daniel Zontea, mesaj pentru șoferul care a intrat cu bolidul în stâlp: „…dar cu stâlpul ce-ai avut?”