Brașov. Continuă scandalul parcărilor. „În momentul in care se introduce numărul de înmatriculare, dacă se tastează “BV”, tariful sa fie de 2 lei/oră, iar pentru celelalte județe să fie 3 lei”

Last Updated on noiembrie 19, 2020 Continuă scandalul cauzat de noua politică a parcărilor din Brașov, aprobată de consilierii PNL și fostul primar George Scripcaru. Toate privirile se îndreaptă spre Allen Coliban care ridică neputincios din umeri. Acesta l-a delegat pe viceprimarul PNL să rezolve problema cauzată de oamenii săi din PNL.

Nicoleta A. i-a scris primarului Allen Coliban pe pagina sa de Facebook: „Nu vreau să pun o “etichetă” noii echipe de profesioniști de la Primărie înainte de a le da șansă acestora să acționeze pentru cetățenii care i-a votat și nu numai.

Brașov. Continuă scandalul parcărilor. „În momentul in care se introduce numărul de înmatriculare, dacă se tastează "BV", tariful sa fie de 2 lei/oră, iar pentru celelalte județe să fie 3 lei” 1

De aceea vreau să propun ca pentru posesorii de autoturisme înmatriculate în Brașov să se aplice un tarif diferit de cel al mașinilor înmatriculate in alte județe deoarece, cei dintâi sunt deja plătitori de taxe și impozite la Primărie. Deci, in momentul in care se introduce numărul de înmatriculare, dacă se tastează “BV”, tariful sa fie de 2 lei/oră, iar pentru celelalte județe să fie 3 lei.

Aceasta ar fi o măsură care să arate ca Primaria își apreciază cetățenii”.

Csaba T.: „Faptul că în zona 0 nu pot beneficia de un abonament de riveran decât dacă am înmatriculat autoturismul pe adresa de domiciliu și pe persoană fizică este o discriminare, pentru că din câte am înțeles, în alte zone nu există această condiție restrictivă.

Ce legătură are statutul meu de riveran, proprietar al unui imobil din zona 0, plătitor de impozit, cu proprietatea asupra mașinii? Cât timp dovedesc că eu folosesc acea mașină, este abuzivă interzicerea accesului meu la un un loc de parcare, care nici măcar nu este garantat in baza abonamentului. Vă rugăm să ne comunicați în ce măsură puteți schimba până la finalul anului această regulă discriminatorie. Mulțumesc anticipat”.

Alexandra N.: E o bataie de joc. Sotul nu are permis. Locuim amandoi la adresa de domiciliu de acolo fara ca eu sa imi fi schimbat buletinul la adresa de acolo. Masina fiind pe adresa din buletinul meu caci doar eu am permis. Si nu putem beneficia de loc de riveran. Desi masina nu are alt loc de parcare rezervat in Brașov

Reta C.: Corect, apoi eu vin cu mașina fiicei, căci a mea este defectă, de ce nu pot sa feneficiez de parcare? Titlul de proprietate este justificarea!

Florentina B.: „O situatie asemanatoare avem si noi in cartierul Noua. Stam pe strada Stejarului, pe aceasta strada nu sunt locuri de parcare, toata lumea parca langa lacul Noua. Nu ni se poate acorda abonament pentru ca parcarea e pe strada Gorunului, deci pe o alta strada.
In plus, plata parcarii 24/24 mi se pare prea mult.

Previous Story

Faliment. În centrul istoric al Braşovului s-au închis deja 4 localuri. „Breasla iese în piață! Versiunea 2.0. Oferim ceai țăranilor din piața Dacia, alături de prietenii din Breaslă”

Next Story

8.31. Brașovul se menține astăzi la o rată de infectare de carantină. Constanța intră în carantină după ce a ajuns la 8 rata de infectare