Brașov. Așa va fi împodobit Bradul din Piața Sfatului

Last Updated on noiembrie 19, 2020 Primarul Allen Coliban a prezentat astăzi felul în care va fi împodobit bradul din Piața Sfatului. În culori vii față de anii anteriori. Nu se va organiza un eveniment pentru aprinderea luminițelor de Crăciun, pentru a se evita aglomerația.

„Bradul va exista, însă nu va mai fi acel moment festiv de aprindere a luminițelor, pentru a evita generarea de aglomerație. Din punctul de vedere al decorării orașului de Crăciun și de sărbători, este foarte important să menținem acest lucru, pentru că ne ajută pe toți și din punct de vedere psihologic faptul că avem măcar vizual reprezentarea acestei sărbători.

Brașov. Așa va fi împodobit Bradul din Piața Sfatului 1

Brașov. Așa va fi împodobit Bradul din Piața Sfatului 2

Nivelul la care se va întâmpla anul acesta va fi similar cu cel al anilor trecuți, chiar dacă am reușit să obținem o reducere de aproape o jumătate de milion de lei din banii care se cheltuiau anual pe acest capitol bugetar“, a explicat primarul Coliban.

Pe de altă parte, nici data aducerii bradului, nici cea a pornirii iluminatului nu va fi anunțată, tocmai pentru a evita un moment de aglomerație. „O opțiune pe care o luăm în calcul este să aprindem secvențial, în etape, pe diverse zone, luminițele de Crăciun“, a mai precizat acesta.

Brașov. Așa va fi împodobit Bradul din Piața Sfatului 3

Vezi aici Video:

Previous Story

Adrian Veştea: Deputatul Andronache Gabriel a finalizat Proiectul de lege pentru recunoașterea luptei anticomuniste de la Brașov. 15 Noiembrie – Ziua Revoltei Anticomuniste de la Brașov din 1987

Next Story

Brașov. 36 de persoane ucise de coronavirus, în ultimele 3 zile. Situația epidemiologică din județul Brașov: