Brașov. Allen Coliban, învață de la primarul Timișoarei, tot USR: 70 de ventilatoare, mașinile primăriei pentru recoltarea testelor, microbuze pentru transportul pacienților la recoltare

Last Updated on noiembrie 10, 2020 Spre disperarea celor care nu găsesc locuri la ATI sau măcar un ventilator, Allen Coliban se preocupă cu orice, doar de dotarea spitalelor nu. Pandemia pentru Allen Coliban și USR nu există. Nicio măsură concretă pentru spitalele brașovene aflate în colaps.

La Timișoara, primarul tot de la USR, a anunțat astăzi mai multe măsuri speciale pentru a ajuta spitalele. 70 de ventilatoare au fost cumpărate și date la Clinica Ascar ce aparține de Spitalul Municipal Timișoara.

Brașov. Allen Coliban, învață de la primarul Timișoarei, tot USR: 70 de ventilatoare, mașinile primăriei pentru recoltarea testelor, microbuze pentru transportul pacienților la recoltare 1

5 ventilatoare au fost donate de o companie privată din Timișoara. Au costat doar 75,000 de euro. Câte companii di Brașov ar putea dona? Trebuie doar un telefon al primarului Allen Coliban sau al consilierilor.

Mașinile Primăriei Timișoara cor fi predate la Ambulanță pentru recoltare teste COVID. În acest moment, ca și la Brașov, dacă o persoană se simte rău poate suna la 112 și să solicite o ambulanță la domiciliu pentru testare COVID. Însă nu este nevoie de o ambulanță pentru a merge la o testare. Ambulanțele trebuie folosite doar în cazurile grave.

Primarul Timișoarei anunță că pune la dispoziția Ambulanței mai multe microbuze care să transporte persoanele la spital pentru recoltare.

Dominic Fritz: „Am fost la Spitalul ASCAR unde, de mâine, o să avem 70 de paturi cu oxigen pentru bolnavii Covid. Din păcate, o să avem nevoie de ele. Am fost şi la Victor Babeş, care azi era plin, şi unde am făcut o nouă zonă de triaj, în afara spitalului.

Am înlocuit corturile, care nu mai reprezentau o soluţie pe timp de iarnă, cu 6 containere donate Primăriei de Rezervele statului. Medicii şi asistentele de la Victor Babeş vor fi ajutaţi la triaj de către rezidenţii de la medicină. Le mulţumesc medicilor, asistentelor, infirmierilor pentru că luptă în fiecare zi să salveze viaţa unuia dintre semenii noştri.

Vom degreva şi spitalul întrucât un număr semnificativ de persoane, după ce le vor fi recoltate probele, vor putea pleca acasă unde vor fi trataţi de medicii de familie printr-un sistem de telemedicină”, a transmis Dominic Fritz.

Vezi aici Video:

Previous Story

(Foto) Persoană căzută pe stradă, în stop cardio-respirator!

Next Story

Brașov. Alexandra: „Bunica mea a dispărut noaptea trecută. A disparut in zona cartierului Noua la capătul liniilor de autobuz”