Brașov. 2.200 lei parcare, lunar! „Domnule primar Allen Coliban mă faceti sa aleg din nou calea Occidentului. Eu sunt Silviu…sunt bucătar…am fost plecat din tara o perioada de aproape 14 ani. Am venit aici, acasă, in Brașov …”

Last Updated on noiembrie 29, 2020 Consilierii locali PNL au votat un regulament de parcare ce a fost pus în aplicare de fostul primar George Scripcaru, în ultimele zile de mandat. Contractul valabil pe 10 ani îi nemulțumește pe brașoveni, în unele cazuri s-au dublat tarifele, ajungând chiar la 2200 lei lunar!

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Silviu T. a scris: „Buna ziua domnule primar si domni consilieri.
Eu sunt Silviu…sunt bucătar…am fost plecat din tara o perioada de aproape 14 ani unde am acumulat o vasta experienta in industria gastronomica dupa care am venit aici, acasa, in Brasov, oras de poveste, cum spun unii.
Am venit sa-mi indeplinesc un vis…am venit motivat…am venit cu forte proaspete.

Brașov. 2.200 lei parcare, lunar! „Domnule primar Allen Coliban mă faceti sa aleg din nou calea Occidentului. Eu sunt Silviu...sunt bucătar...am fost plecat din tara o perioada de aproape 14 ani. Am venit aici, acasă, in Brașov ...” 1

Am reusit dupa ceva timp sa-mi indeplinesc visul…am cumparat un foodtruck,l-am amenajat,l-am facut functionabil…ba chiar am reusit sa dau drumul afacerii dupa *numai* 1 an de la achizitia masinii.

Pe 19 mai anul acesta, am deschis rulota,cu toate actele in regula,cu taxe si abonament platit la primarie.
In momentul de fata, m-a sunat primaria sa-mi spuna ca nu mai apartin de dansii…si ca trebuie sa iau legatura cu firma P&P, deoarece le-au dat lor toate parcarile, inclusiv cea in care functiona si rulota mea.

Intreb, pentru ca nu stiu: Domnule primar, drumurile si parcarile si locurile de joaca si parcurile nu sunt un bun al brasovenilor,a celor care platim impozite si taxe, nu ar trebui sa fie netaxabile? Nu din banii nostri,ai romanilor, al brasovenilor, al meu, se fac aceste drumuri??? Nu este o problema ca platesc un abonament la primarie pentru ocuparea domeniului public. Am platit in aceasta zona, parcarea de pe turnului in jur de 1250,1300 de ron lunar.

Acum cei de la P&P, firma care se ocupa de parcari imi cer aproape dublu, adica 2200 de roni lunar.
Pe ce criterii se cer banii acestia???

De ce nu platesc aceeiasi suma cum plateam la primarie???
Nici o negociere nu au vrut sa discute cu mine.

Draga Primarie si drag Primar, ma faceti din nou sa aleg calea Occidentului, ca nu ne ajutati cu nimic, ba dimpotriva ne rasplatiti cu amenzi de la aceasta institutie numita politie locala, in care mare parte din cei care lucreaza acolo nu au ce cauta de fapt.

Faceti cumva sa lucrati si in slujba noastra,macar putin de ochii lumii…de la noi cei mici si multi vin voturile si in acelasi timp si sperante ca se va mai schimba ceva…dar din pacate,nu prea…”

Previous Story

Marian Tita: „2020. Aproape 2021. Brașov, Gemenii-Scriitorilor, zonă bună a orașului. Cam așa arată în mod constant zona de colectare a gunoiului din spatele blocului alor mei… nu mi-aș plimba nici câinele pe aici”

Next Story

(Foto) Zăpadă artificială în Poiana Brașov. Pârtiile sunt pregătite pentru sezonul de schi, anunță viceprimarul Rusu Sebastian