Amendați. 16 braşoveni nu şi-au putut justifica prezenţa pe stradă după ora 23.00, alţi peste 231 prinși fără mască

Last Updated on noiembrie 19, 2020 Poliția continuă amendarea celor care nu respectă regulile anti-COVID. Pe 17 noiembrie, 16 brașoveni au fost amendați pentru că nu şi-au putut justifica prezenţa pe stradă după ora 23.00 iar 231 au fost prinși fără mască.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 247 de sancţiuni contravenţionale, dintre acestea 231 fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală şi 16 pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor (respectiv restricţiile de deplasare pe timp de noapte),

Amendați. 16 braşoveni nu şi-au putut justifica prezenţa pe stradă după ora 23.00, alţi peste 231 prinși fără mască 1

valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate fiind de 15.000 lei. Totodată, poliţiştii au verificat 4.166 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, se arată în raportul transmis miercuri de Prefectura Braşov, prezentat de bzb.ro.

Previous Story

Fostul prefect al Brașovului, Marian Rasaliu, infectat cu coronavirus. „Am fost internat în spital alături de muncitori, doctori, oameni de afaceri”

Next Story

Faliment. În centrul istoric al Braşovului s-au închis deja 4 localuri. „Breasla iese în piață! Versiunea 2.0. Oferim ceai țăranilor din piața Dacia, alături de prietenii din Breaslă”