Allen Coliban, vezi că Ion Țiriac a donat 5 paturi ATI la un spital din Săcele. Câți afaceriști din Brașov vor să doneze și nu știu cum?

Last Updated on noiembrie 4, 2020 Allen Coliban a ales să joace rolul primarului pacifist în plină pandemie. Se bucură că semnează hârtii, îl preocupă transportul ecologic, bicicletele. În acest timp în Brașov mor oameni în spitale pentru că sunt foarte puține locuri ATI. Câți brașoveni ar trebui să moară ca Allen Coliban să lase la o parte copilăriile și să se ocupe de treburile serioase, să sune companiile din Brașov și să-i roage să doneze paturi ATI așa cum face Țiriac? Primarul USR de la Timișoara s-a implicat direct în pandemie și anunță că este la un pas să carantineze orașul. Nicușor Dan a intrat puternic în primărie și l-a dat afară deja pe șeful Poliției Locale. Chiar nu mai este timp de copilării, mor oameni în Brașov, Allen Coliban! Chiar nu îți pasă?

Omul de afaceri Ion Țiriac a donat 5 paturi ATI la Spitalul Municipal Săcele. Anunțul a fost făcut, în această dimineață, printr-o postare pe pagina de facebook a Primăriei Săcele, anunță Realitatea Brașov. 

Allen Coliban, vezi că Ion Țiriac a donat 5 paturi ATI la un spital din Săcele. Câți afaceriști din Brașov vor să doneze și nu știu cum? 1

 

„Spitalul Municipal Săcele a beneficiat de o donație de 5 paturi ATI din partea Țiriac Group Romania. Împreună cu celelate 2 paturi ATI deja existente, acestea vor fi utilizate pentru pacienții pozitivi Covid19 cu forme severe de boală, în zona de terapie intensivă existentă în structura spitalului”,  este mesajul postat pe Facebook de Primăria Săcele.

Previous Story

Brașovul a ajuns la 4,06 incidență coronavirus. Situația epidemiologică este următoarea

Next Story

BREAKING. Nou RECORD de infectări: 8651 de cazuri în România. Situația la Brașov