Allen Coliban NU închide piețele din Brașov. Ce soluții a găsit pentru piețele Astra, Tractorul, Dacia, Bartolomeu

Last Updated on noiembrie 7, 2020 Guvernul a decis să închidă de luni piețele din România. Primarul Brașovului a găsit o soluție pri care să le țină deschise, împotriva dorinței guvernului. El a anunțat sâmbătă seara ce se întâmplă cu piețele din Brașov.

Allen Coliban: „Piețele în aer liber rămân deschise, iar cele acoperite se reamenajează sub formă de piețe volante.
• Piața Astra nu este afectată

Allen Coliban NU închide piețele din Brașov. Ce soluții a găsit pentru piețele Astra, Tractorul, Dacia, Bartolomeu 1

• Toți cei 16 producători și 20 de comercianți din Piața Tractorul vor avea la dispoziție câte o tarabă în zona pietonală din fața pieței, înspre strada Olteț, între piață și chioșcuri. Accesul mașinilor va fi interzis. Luni, piata va fi închisă pentru amenajare.

• Cei 114 producători din tronsonul 1, cel acoperit, din Piața Dacia își vor putea comercializa produsele în parcarea dintre creșă și compania Apa, pe str. Prahovei, iar cei 21 de agenți economici vor avea la dispozitie zona dintre piață (tronsonul 1) și sediul Serviciului Piața Dacia. Luni, accesul spre tronsonul 2 și hala de brânzeturi se va face doar dinspre str. Crișana (sediul Companiei Apa).

• Cei 5 agenți economici din Piața Bartolomeu vor avea la dispoziție tarabe în afara pieței.
• Cei 3 producători din Hala Star (doi de brânză și unul de miere) vor avea la dispoziție tarabe în zona pieței exterioare.

• Având in vedere că halele de vânzare a produselor lactate din Piața Dacia, Piața Tractorul și Piața Bartolomeu sunt separate de piața agroalimentară acestea rămân deschise.

• Toate magazinele cu acces din piețele acoperite, rămân deschise.
• Piața de Miercuri nu se încadrează in prevederile HOT CNSU nr. 52/2020, astfel că va rămâne deschisă.

Totodată, ne vom asigura că în aceste spații se respectă regulile legate de purtarea măștii, dezinfectarea mâinilor și menținerea distanței fiziceĆ.

Previous Story

9.937 de noi cazuri în România. Situația la Brașov

Next Story

Brașov. Allen Coliban lăudat de Lucian Mindruta pentru că nu închide piețele. „Știam ca pot avea încredere in Allen Coliban, noul primar al Brașovului. S-a descurcat mai repede decât credeam cu piețele”