Video Brașov. Scripcaru le-a luat asfaltul de pe stradă, turnat acum o lună?! „A dispărut noaptea ca prin minune asfaltul”

Last Updated on octombrie 27, 2020 Scandal în cartierul Tractorul după ce Primăria condusă încă de George Scripcaru le-a luat asfaltul celor din zona străzii Ioan Socec, de lângă 1 Decembrie 1918. Acum o lună, în campania electorală, Scripcaru a vrut să-i impresioneze pe locuitori și le-a asfaltat strada. Doar că, o porțiune din stradă este proprietate privată. Scripcaru a asfaltat ilegal o proprietate privată iar pentru a nu primi un dosar penal a decis să ia asfaltul de acolo.

Sebastian Ichim: „Astăzi 27 octombrie 2020, exact la o luna de la alegerile locale din 27 septembrie, a dispărut noaptea ca prin minune asfaltul de pe portiunea Ioan Socec, de lângă 1 Decembrie 1918.

Video Brașov. Scripcaru le-a luat asfaltul de pe stradă, turnat acum o lună?! „A dispărut noaptea ca prin minune asfaltul” 1

Se pare ca alegerile locale nu sunt facatoare de minuni și a venit momentul sa se plateasca polițele pentru lucrurile făcute pe genunchi pentru voturi.
Lucrarea de decopertare a fost făcută noaptea cu mult zgomot și politia locala a fost sesizata de vecini pentru deranjarea ordinii publice. Sunt curios dacă politia locala a aplicat sancțiuni”.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, citat de Biz Brașov: „Proprietarul respectivei porțiuni de stradă a notificat Primăria Brașov cu privire la faptul că s-au derulat lucrări de asfaltare fără acordul său. Astfel, a fost necesară readucerea zonei la starea inițială”

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașovul a ajuns la 3.24 rata incidenței coronavirus. Astăzi se decide închiderea școlilor, restaurantelor, barurilor

Next Story

Video Brașov. Primarul Allen Coliban îşi învaţă fata cum să se spele pe mâini. „Petra și cu mine vă arătăm cum să ne spălăm corect pe mâini”