Polițist din Brașov reținut preventiv pentru trafic de influență. A cerut bani unei persoane aflate în autoizolare

Last Updated on octombrie 27, 2020 Un polițist din Brașov a fost reținut preventiv pentru „trafic de influenta”. Acesta i-a promis unei persoane aflate în carantină ca va interveni la DSP pentru a nu fi pedepsit pentru că a ieșit din izolare fără aprobare.

Ministerul Public: „Comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 26 octombrie 2020, reținerea preventivă a unui suspect, pentru săvârșirea infracțiunilor de „tentativa la înșelăciune” si „trafic de influenta”.
Polițist din Brașov reținut preventiv pentru trafic de influență. A cerut bani unei persoane aflate în autoizolare 1
(foto arhiva)

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că, cursul lunii octombrie 2020, suspectul reținut s-a prezentat în calitate de polițist unei persoane aflată în autoizolare după care i-a solicitat o sumă de bani pentru a-şi trafica influenta asupra unor funcţionari din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, pentru ca suspectul şi aceşti funcţionari să nu ia măsurile legale vizând încălcarea măsurilor de autoizolare de către acea persoană.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie.

Precizăm că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Previous Story

Video Brașov. Primarul Allen Coliban îşi învaţă fata cum să se spele pe mâini. „Petra și cu mine vă arătăm cum să ne spălăm corect pe mâini”

Next Story

Record. 104 morți de COVID în 24 de ore, 4.724 cazuri noi la nivel național. Situația la Brașov