Izolare COVID. O femeie din Victoria a fost nevoită să doarmă singură, cu sicriul soţului ei în casă

Last Updated on octombrie 9, 2020 Momente teribile pentru o femeie din Victoria, județul Brașov, după ce i-a murit soțul. Cei doi se aflau în izolare la domiciliu.

Luni a fost înregistrat primul deces la o persoană infectată cu COVID-19 în Victoria. Victima epidemiei a fost un bărbat de 47 de ani, care avea mai multe probleme medicale şi care se afla în izolare la domiciliu alături de soţia sa, care fusese depistată ca fiind infectată cu coronavirus.

Izolare COVID. O femeie din Victoria a fost nevoită să doarmă singură, cu sicriul soţului ei în casă 1

Femeia a fost testată la sfârșitul lunii septembrie și a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Ambii soți au ajuns în izolare la domiciliu. În primele nouă zile de izolare au fost asimptomatici şi nu au raportat probleme de sănătate., anunță bzb.ro.

„Luni, 5 octombrie 2020, în jurul orei 13.00, bărbatul a început să respire tot mai greu. Soţia speriată a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Victoria, însă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator”, notează Monitorul de Făgăraş.

Conform protocolului i s-au aplicat manevre de resuscitare însă fără rezultat. Din păcate bărbatul a fost declarat decedat.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi de la Poliţia Victoria şi de la Medicină Legală Făgăraş, care au decis ca trupul neînsufleţit al bărbatului să rămână în apartament şi s-a apelat la o firmă de servicii funebre. Mai trebuie spus că bărbatul n-a fost testat COVID-19.

Au urmat clipe de neimaginat pentru femeia rămasă singură în locuinţă, lângă sicriul bine izolat al bărbatului.

Marţi, 6 octombrie 2020, în jurul orei orei 13.00, corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat în satul Arpaşul de Sus, unde a avut loc înmormântarea.

Potrivit medicului de familie al bărbatului, „pacientul aflat în izolare suferea de insuficienţă renală, diabet de tip II, dislipidemie şi obezitate morbidă”.

Previous Story

Accident Brașov. Mașină răsturnată în Centrul Civic!

Next Story

Brașovul, dat exemplu negativ de Ludovic Orban. Prostie sau inconștiență?