(Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici 

Last Updated on octombrie 12, 2020 Brașovul continuă să fie poluat de agenții economici. Cei de la Asociația Strop De Aer au făcut ce trebuie să facă autoritățile. Au mers la poarta agenților economici și le-au „măsurat poluarea”. Rezultatele sunt grave. Autoritățile trebuie să meargă cu senzorii mobili la aceste companii și să le amendeze până remediază problemele sau se închid singure.

Strop De Aer: „Weekendul acestă am testat senzorul portabil in Brașov. Aici calitatea aerului ar trebui să fie foarte bună, dar din păcate unii agenți economici își fac de cap.

Am făcut măsurători sus in Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici J. F. Furnir și Grup Arcons.

(Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici  1 (Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici  2 (Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici  3 (Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici  4 (Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici  5 (Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici  6

Din păcate informăm locuitorii din zona Avantgarden 3, că măsurătorile au fost de 42 ug/m3 având în vedere că limita admisă de Uniunea Europeană este 25 ug/m3.

(Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici  7

În balcon la etajul 6 calitatea aerului este la limită, 27 ug/m3 (la etajul 6 măsurătorile pot fi influențate de colocatarii de la etajele de mai jos, evacuări centrale, fumători).

Dacă doriți aer curat, sus în Poiană măsurătorile au fost de 3 ug/m3.

(Foto) Brașovul Poluat. Măsurători în Poiană, în cartierul Avantgarden 3 și în poarta agenților economici  8

Aici calitatea aerului este foarte bună”.

Previous Story

(Video) „Fără motoare în Pădurile Brașovului!” Motocicliști căutați de autorități după ce au intrat ilegal pe drumurile forestiere

Next Story

Brașov. Copil de 3 ani infectat cu coronavirus transferat de urgență la București. Multiple disfuncții: respiratorie, cardiacă, un sindrom inflamator foarte pronunțat, modificări hematologice importante