(Foto) Accident Brașov. 4 persoane rănite. O mașină s-a înfipt în grilajul unui pod de pe DN1

Last Updated on octombrie 26, 2020 Patru persoane au fost rănite în această dimineață după ce un șofer de 33 de ani care conducea un autovehicul pe DN1, la km 196 + 650, între Vlădeni și Perșani, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a lovit un cap de pod.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier, anunță Realitatea Brașov. 

(Foto) Accident Brașov. 4 persoane rănite. O mașină s-a înfipt în grilajul unui pod de pe DN1 1 (Foto) Accident Brașov. 4 persoane rănite. O mașină s-a înfipt în grilajul unui pod de pe DN1 2

La fata locului se află două echipaje SMURD, um echipaj SAJ și o autospecială de stins incendii cu apă și spumă. Până la sosirea echipajelor la locul accidentului, un angajat din cadrul Inspectiei de Prevenire de la ISU Braşov, aflat in acel moment in zonă, a asistat medical victimele și a comunicat date dispeceratului.

Previous Story

Inspectoratul Școlar din Brașov, mesaj de ultimă oră pentru elevi și profesori

Next Story

Brașov. De când se închid școlile și restaurantele și când vor fi redeschise