Colegiul Național „Andrei Șaguna” închis de coronavirus! Șefa DSP: Ne așteptăm ca și Brașovul, municipiul, să intre în scenariul ROȘU

Last Updated on octombrie 24, 2020 Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov se închide pentru 14 zile după ce au fost depistate 3 cazuri de infectare cu coronavirus. Cursurile vor fi exclusiv online, începând de luni, 26 octombrie.

Însă, pentru că incidența cumulată a infectărilor, la 14 zile, se apropie, în municipiul Brașov, de 3 la mia de locuitori, este foarte posibil ca, de săptămâna viitoare, în scenariul roșu să intre toate unitățile școlare din oraș, conform prevederilor și să se învețe din fața calculatorului în toate școlile, anunță bizbrasov.ro.

Colegiul Național „Andrei Șaguna” închis de coronavirus! Șefa DSP: Ne așteptăm ca și Brașovul, municipiul, să intre în scenariul ROȘU 1

Contactată telefonic de reporterul Brașov TV, directoarea Direcției de Sănătate Publică, doctor Andrea Neculau, a explicat:
„Ne așteptăm ca în curând și Brașovul, ca municipiu, să intre în scenariul roșu. Drumul este clar ascendent și probabil că atunci, prin închiderea școlilor și reducerea mult a nivelului de circulație, vom stopa un pic circulația virusului.”

Previous Story

USR: „George Scripcaru, Hoțul Zilei. Când primarii se cred dumnezei, justiția îi aduce cu picioarele pe pământ”

Next Story

Brașov. Copil de 1 an si 10 luni infectat cu coronavirus: „Pentru Eva a urmat momentul chinuitor cu pusul branulei, eu o tineam de picioare, infirmiera de cap, eu de o mana iar asistenta incerca sa ii gasesca o vena unde sa o intepe. Au inceput strigatele de ajutor “Mama, mama!!!”, lacrimile i se scurgeau pe obraz si eu ma simteam neputincioasa”