Brașovul mai împodobește Bradul în Piața Sfatului? Sibiul se îmbracă pentru sărbătorile de iarnă. Se montează bradul și luminițele

Last Updated on octombrie 28, 2020 Sibiul își vede de treabă și îi anunță pe turiști că se pregătește de Sărbătorile de iarnă. La Brașov nu se știe nimic. Se va mai face Targ în Piața Sfatului, se va mai împodobi bradul?

În Sibiu, până în 13 noiembrie iluminatul festiv va fi instalat și funcțional în piețele centrale și zona istorică.
Brașovul mai împodobește Bradul în Piața Sfatului? Sibiul se îmbracă pentru sărbătorile de iarnă. Se montează bradul și luminițele 1
(foto targuldecraciun.ro)

“Anul acesta va fi un Crăciun altfel, când trebuie să fim cu toții responsabili și să respectăm măsurile de protecție. Însă orașul va fi împodobit ca în fiecare an pentru a aduce atmosfera de sărbătoare nu doar în case, ci și în spațiul public. Nu am cumpărat ornamente noi, mai ales în acest context dificil și din punct de vedere financiar, dar știu că sibienii se vor bucura să revadă Sibiul îmbrăcat în hainele sărbătorilor de iarnă” , a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, citat de Ora de Sibiu. 

În Piața Mare se instalează deja cupola de lumini și urmează să fie montate ornamentele pe cei 8 stâlpi centrali și țurțuri luminoși pe streșinile caselor din Piață. Apoi se va instala și bradul de Crăciun achiziționat anul trecut, înalt de 24 de metri și împodobit cu globuri aurii, roșii și argintii.

În Piața Mică vor fi ornați stâlpii de iluminat și streșinile, iar în fața Casei Artelor va fi montat un al doilea brad de Crăciun. Pe Podul Minciunilor va fi amplasată și anul acesta cupola de lumini care a devenit una dintre mărcile Sibiului în sărbătoare.

Ediția cu numărul 14 a celui mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu, Târgul de Crăciun, se desfășoară în perioada 13 noiembrie 2020 – 3 ianuarie 2021.

Previous Story

5343 de cazuri noi de coronavirus la nivel național, un bebeluș de 4 luni a murit infectat. Situația la Brașov

Next Story

A murit braşoveanul George Mariș. Sfârșit dramatic pentru cel mai bun competitor de la concursul Ninja Warrior de la Pro TV