Brașov. Se deschide Mall-ul AFI. A primit ultimele avize. Problema traficului rămâne nerezolvată

Last Updated on octombrie 13, 2020 Mall-ul AFI din Centrul Civic are liber de la autorități să se deschidă după ce a primit ultimele avize de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Braşov. Problema traficului din zonă rămâne nerezolvată.

După multe amânări, AFI Braşov din Centrul Civic va fi deschis pe 21 octombrie. Recent, investitorul a obţinut pentru acest centru şi ultimele avize, mall-ul fiind autorizat de la Mediu pentru mai multe activităţi, anunță bzb.ro.

Brașov. Se deschide Mall-ul AFI. A primit ultimele avize. Problema traficului rămâne nerezolvată 1

Mai exact, în 9 octombrie, Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Braşov a emis pentru AFI Palace Braşov autorizaţia de mediu pentru captarea, tratarea şi distribuirea apei, pentru colectarea şi epurarea apelor uzate şi pentru colectarea deşeurilor nepericuloase.

Marea problemă după deschidere o reprezintă blocajele rutiere. Fostul primar George Scripcaru a promis un pasaj subteran sau suprateran la intersecţia străzilor 15 Noiembrie – Zizinului – Toamnei (în zona cunoscută sub numele „Trei Alimentare”).

Pe termen scurt, George Scripcaru propusese chiar instituirea de sensuri unice pe Calea București și Satrun.

Și în ceea ce privește locurile de parcare există mari probleme. În final au rămas doar 1.524 de locuri de parcare, total insuficiente. Tot George Scripcaru s-a oferit să ajute Mall-ul cu o parcare plătită din bani publici de 450 de locuri.

AFI Brașov: „AFI brașovean înseamnă artă și cultură. Din 21 octombrie la AFI Brașov te bucuri de o mulțime de povești într-un singur loc, la Cărturești”

Previous Story

Brașov. Femeie lovită de tren

Next Story

Brașov. Spitalul Județean preia prin UPU doar cazurile medico-chirurgicale grave. Situația epidemiologică din Brașov