Brașov. Primarul Allen Coliban: „Am câștigat, ce urmează?”

Last Updated on octombrie 7, 2020 Noul primar al Brașovului, după un tur al televiziunilor naționale, a revenit cu explicații pentru ce urmează să facă în următoarea perioadă. Cel mai important lucru, preluarea mandatului în ședința de învestire care va avea loc la maxim 25 de zile de la alegerile locale.

Allen Coliban: „Am câștigat, ce urmează?
Victoria din 27 septembrie va rămâne un moment istoric pentru Brașov, momentul în care brașovenii au câștigat puterea pentru orașul lor, în care forța cetățenilor a învins vechiul fel de a face politică.

Brașov. Primarul Allen Coliban: „Am câștigat, ce urmează?” 1

Am sărbătorit cu voi de la distanță rezultatele obținute. Am încercat să răspund mesajelor voastre, dar, recunosc, n-am reușit să țin pasul cu toți cei care mi-au trimis gândurile de bine. Încerc să vă răspund cât de curând tuturor.

Vă asigur de aprecierea și de mulțumirile mele. Ne-am fi dorit să organizăm o mare petrecere, în care să ne bucurăm împreună, însă nici măcar euforia momentului nu trebuie să ne facă mai puțin responsabili în fața riscurilor epidemiologice.

Am sărbătorit, însă, alături de toți cei care s-au bucurat de „minunea de la Brașov”, așa cum a fost supranumit rezultatul din 27 septembrie, printr-un tur intens al interviurilor și buletinelor de știri de la nivel național.

Și acum?
Pentru a ne prelua mandatele de aleși locali, parcurgem în această perioadă câțiva pași procedurali esențiali: depunem adeverințe, caziere judiciare, raportul financiar al campaniei electorale și alte documente.

După finalizarea acestei etape (conform legii, într-un termen de maximum 25 de zile de la data alegerilor), urmează Ședința Solemnă de Învestire a Primarului și a Consilierilor Locali.

Până atunci, însă, ne folosim de timpul rămas până la preluarea mandatelor și ne pregătim pentru implementarea proiectelor pentru care ne-ați trimis acolo. Avem întâlniri cu specialiști din diferite domenii, oameni cu experiență, alături de care să găsim cele mai bune soluții pentru Brașov. Participăm la evenimentele la care ne-ați invitat și preluăm mesajele și solicitările pe care ni le transmiteți.

Documentăm problemele pe care ni le-ați transmis și, așa cum v-am comunicat, le vom putea gestiona odată ce ne preluăm mandatele.
Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o odată cu votul și vă asigurăm că tratăm această perioadă cu o responsabilitate pe măsura așteptărilor pe care le aveți de la noi”.

Previous Story

Brașov. Gata! Mașinile parcate aiurea vor fi ridicate. Cât te costă și de unde o iei înapoi

Next Story

Focar Brașov. Lista cu localitățile în care ar putea apărea restricții. Există localități care au depășit de 3 la mie rata de incidență COVID