Brașov. Manuela: „Singurul primar care a venit la teatrul nostru micuț cu familia, fără invitație. Am lucrat 30 de ani in Teatrul Arlechino si nu mi-a fost dat sa trăiesc așa ceva. Mulțumim Allen Coliban!”

Last Updated on octombrie 25, 2020 Zilele trecute. Primarul Allen Coliban a mers cu fetița la Teatrul Arlechino, lucru apreciat de cei care lucrează acolo.

Manuela Zaharie: „Singurul primar care a venit la teatrul nostru micuț cu familia, fără invitație. Am lucrat 30 de ani in Teatrul Arlechino si nu mi-a fost dat sa trăiesc așa ceva. Mulțumim Allen Coliban!”
Brașov. Manuela: „Singurul primar care a venit la teatrul nostru micuț cu familia, fără invitație. Am lucrat 30 de ani in Teatrul Arlechino si nu mi-a fost dat sa trăiesc așa ceva. Mulțumim Allen Coliban!” 1

Allen Coliban: „Ne bucurăm de cultură atât cât mai putem… Azi am fost la spectacolul pentru copii “Ridichea uriașă” de la Teatrul Arlechino.
Tu cum îți petreci timpul alături de familie?”

Previous Story

4.761 de noi cazuri la nivel național. Situația la Brașov

Next Story

Foto. Poluare extremă la Brașov. Adrian: „Iar o luăm de la capăt. În Steagu miroase a cauciuc și plastic ars. Am fost si in Bartolomeu si acolo avea alt iz, dar la fel de greu de suportat”