Brașov. George Scripcaru: „Las un oraș cu lucrurile în regulă din toate punctele de vedere”. Replica lui Allen Coliban

Last Updated on octombrie 29, 2020 George Scripcaru nu-și explică nici acum de ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat de primar. Ieri, la învestirea în funcția de consilier local, a declarat că a lăsat Brașovul la cheie.

George Scripcaru, citat de Biz Brașov: „Las un oraș cu lucrurile în regulă din toate punctele de vedere, atât la nivelul indicatorilor macro-economici, deoarece Brașovul are un grad de îndatorare de aproape 3%, ceea ce este foarte bine.

Brașov. George Scripcaru: „Las un oraș cu lucrurile în regulă din toate punctele de vedere”. Replica lui Allen Coliban 1

Avem evaluarea Agenției de Rating Fitch, care ne spune că indicatorii sunt buni, la care se adaugă și evaluarea Băncii Mondiale, care ne spune că suntem unde trebuie pe indicatorii evaluați.

Sunt insituții independente și importante care ne confirmă acest lucru. Toate proiectele, pe toate axele de finanțare, sunt semnate, am accesat fonduri la nivelul maxim pe care îl aveam disponibil pe toate axele. De asemenea, sunt programe guvernamentale la care am aplicat și am accesat finanțări nerambursabile, proiecte ce trebuie doar implemntate.

În plus, avem 15 proiecte propuse pentru exercițiul 2021-2027, care sunt în pregătire în vederea depunerii”.

Noul primar al Brașovului, Allen Coliban, spune că nu va opri proiectele aflate într-o fază avansată. „Am consultat deja lista de investiții. Sunt foarte multe proiecte de care Brașovul are nevoie, o parte dintre ele sunt deja mature, într-o fază avansată, ar fi păcat să le oprim.

Anumite proiecte necesită însă îmbunătățiri și sunt pe lista de priorități pentru lunile următoare. Mă refer și la noul spital, care din punctul meu de vedere este subdimensionat în această formă.

Dincolo de asta, pentru parte dintre lucrurile pe care le-am propus prin programul politic au existat deja inițiative la nivelul primăriei și al precedentului mandat și vreau să le continui”, a declarat primarul Brașovului.

Previous Story

A murit braşoveanul George Mariș. Sfârșit dramatic pentru cel mai bun competitor de la concursul Ninja Warrior de la Pro TV

Next Story

Brașov. Noi detalii în cazul străzii din Tractorul de pe care a fost luat asfaltul pus de Primărie în campania electorală