Brașov. George Scripcaru la un pas de arestare? Este sub control judiciar după ce şi-a plătit cauţiunea. Cercetat pentru şantaj

Last Updated on octombrie 23, 2020 Situație complicată pentru fostul primar al Brașovului, George Scripcaru. El este cercetat într-un dosar de șantaj, din campania electorală. DNA Brașov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe cauțiune pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 22 octombrie 2020, față de George Scripcaru.

Potrivit G4Media, procurorii spun că în calitate de primar al municipiului Brașov înscris în cursa electorală pentru obținerea unui nou mandat, inculpatul Scripcaru George l-ar fi amenințat, la data de 12 august 2020, pe unul din angajații firmei care difuza spoturi electorale în interiorul autobuzelor aparținând Regiei de transport Brașov, că firma va avea de suferit dacă nu oprea imediat difuzarea acelor spoturi.

Brașov. George Scripcaru la un pas de arestare? Este sub control judiciar după ce şi-a plătit cauţiunea. Cercetat pentru şantaj 1

Firma respectivă semnase un contract de locațiune cu Regia de transport Brașov (RATBV S.A) pentru spațiul din interiorul autobuzelor și, în perioada respectivă, începuse să difuzeze spoturi electorale pentru care încheiase contracte de promovare electorală.

În perioada 6-12 august 2020, același inculpat, prin intermediul lui Cornea George Mihai, director general al RATBV S.A., ar fi făcut presiuni asupra unei persoane din firma respectivă pentru a o constrânge să oprească difuzarea spoturilor electorale și să promoveze gratuit, prin intermediul ecranelor LCD deținute de firmă, realizările primarului din cursul actualului mandat, mascate sub forma unor știri pozitive.

George Scripcaru a plătit cauțiunea de stabilită de procuror, de 75.000 lei – Scripcaru George. Dacă nu plătea era arestat pe loc.

Tutuianu Melinda, managerul amenințat : „George Scripcaru din suspect, a devenit INCULPAT !!!
Pe parcursul anchetei, am primit amenintari de genul : “ a zis ca te muta cu tot neamul tau !“ ….si totusi, am ales sa-mi apar drepturile care mi se cuvin. De cateva zile, am primit un sms de la o conostinta care imi scria :” L-ai dat in gat, nu uita ca si altcineva te poate da in gat atunci cand nu te astepti. Friendly advice.”

Acestea fiind doar cateva din amenintari sau cum zicea aceasta buruiana a societatii “ friendly advice”.
Stau si ma intreb : chiar am luat-o razna cu totii? Chiar trebuie sa devenim slugile unora, fara drepturi, luand pozitia ghiocelului ? Chiar nu mai exista in noi mandrie si respect de sine ?

Cu aceasta ocazie, transmit un “ friendly advice” celor care au fost obisnuiti cu pupaturi de marsaliere si de clante ca nu am fost proiectata din chirpici si am suficienta tarie sa merg pe drumul ales ! Drumul adevarului !”

Previous Story

Brașov. Allen Coliban nu este interesat de criza din spitale, este interesat de Campionatul Balcanic de Alergare Montană

Next Story

Record. 233 de cazuri la Brașov. 5028 de cazuri  la nivel național