Brașov. George Scripcaru executat rapid de Adrian Veștea. Măsurile de ultimă oră luate de Veștea la PNL

Last Updated on octombrie 1, 2020 În timp c cei de la USR încă sărbătoresc victoria de duminică, la PNL s-au tranșat rapid lucrurile. Adrian Veștea a preluat controlul organizației municipale după ce l-a dat demis pe Adrian Oprică, omul de bază al lui scripcaru. Astfel, fostul primar nu mai are nicio calitate de negociere cu USR. Nu mai controlează organizația municipal astfel că nu-i mai controlează nici pe consilierii locali PNL.

Acești consilieri dacă nu ascultă de ordinele lui Veștea vor fi dați afară din Consiliul Local și înlocuiți cu următorii de pe listă.
Războiul din Brașov dintre PDL și vechiul PNL a fost câștigat fără drept de apel de către vechiul PNL.

Brașov. George Scripcaru executat rapid de Adrian Veștea. Măsurile de ultimă oră luate de Veștea la PNL 1

Adrian Veștea a anunțat astăzi că toate organizațiile din județ care au obținut sub 37% au fost dizolvate urmând să fie stabilite noi conduceri. În această situație este și municipiul Brașov, unde Adrian Oprică și-a pierdut funcția de președinte.

„În situația municipiilor și orașelor am nominalizat o conducere interminară. Voi fi președintele organizației municipale Brașov, până voi lua altă decizie. Vom crea un birou politic interminar, din cauza pandemiei nu putem crea întâlniri pentru alegeri. Și pentru parlamentare vom ieși cu persoane serioase, care pot reprezenta PNL”, a precizat Adrian Veștea, citat de Biz Brașov.

Adrian Veștea a cerut demisia celor condamnați penal, aflați pe lista consilierilor județeni PNL. Mihai Donțu și fostului primar din Predeal, Liviu Cocoș. au demisionat deja.

Previous Story

2086. Din nou explozie de cazuri la nivel național. Situația la Brașov.

Next Story

Brașov. Focare ținute la secret de autorități. Prefect: „Avem mai multe focare COVID-19 în instituții publice”