Brașov. Fetiță de 10 ani, lovită cu toporul de un bărbat. Fetița este în stare critică la spital

Last Updated on octombrie 15, 2020 O fetiță de doar 10 ani a fost lovită de mai multe ori cu toporul de un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost deja arestat.

Un bărbat din Săcele, Brașov, a fost arestat după ce a atacat cu toporul, de mai multe ori, o fetiță de 10 ani. Individul a fost arestat pentru 30 de zile și va fi judecat pentru tentativă de omor, transmite corespondentul Europa FM.

Brașov. Fetiță de 10 ani, lovită cu toporul de un bărbat. Fetița este în stare critică la spital 1

La început, agresorul a aruncat toporul după fetița de 10 ani și, din moment ce nu a lovit-o, a urmat-o până a reușit să o prindă.

Copila a primit o lovitură de topor în zona capului, după care individul a mai lovit-o de două ori cu toporul în zona spatelui și a lovit-o cu bestialitate, cu picioarele.

Victima atacului a supraviețuit, dar se află în stare critică la spital. Tânărul de 24 de ani a fost arestat și va fi judecat pentru tentativă de crimă.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov.

Previous Story

Brașov. Pericol de explozie. Un camion cu 840 de butelii de gaz s-a răsturnat pe Ocolitoare

Next Story

Brașov. Situație gravă la Spitalul Județean: „Acum vine bomba! UPU este copleșit! Prezentările la UPU sunt de 80 – 100-120 pe zi. Cam 30 la sută din ei devin pozitivi, adică la test îi descoperim că sunt pozitivi. Niciun spital din zonă nu ne preia bolnavi Covid pozitiv”