Brașov. De ce? Nici primarul Allen Coliban nu dorește mărirea numărului de paturi ATI COVID, nu se implică în spitalele brașovene, spre groaza pacienților și a asistentelor care sunt la un pas de nebunie

Last Updated on octombrie 22, 2020 A trecut ceva timp de la alegerile locale și tot ce auzim de la primarul Allen Coliban este că așteaptă să-și preia mandatul, că se întâlnește cu unul cu altul dar nimic despre situația grea din spitalele brașovene! Nimic!

Brașovul se apropie de rata de incidență 3 și, ca orice politician vechi, face doar apeluri la purtarea măștilor. Nimic concret. Nu-l oprește nimic ca la întâlnirea  zilnică cu oamenii din Primărie să pună în discuție modalitatea prin care să ajute spitalele din Brașov.
Brașov. De ce? Nici primarul Allen Coliban nu dorește mărirea numărului de paturi ATI COVID, nu se implică în spitalele brașovene, spre groaza pacienților și a asistentelor care sunt la un pas de nebunie 1

Primăria chiar a cumpărat recent o ambulanță pe care a donat-o SMURD. De ce să nu cumpere de urgență ventilatoare sau alte necesare pentru spitalele brașovene și să le doneze?

Primarul Coliban, prima vizită, ar fi trebuit să o facă la Spitalul Județean, apoi să meargă la Boli Infecțioase și ambulatoriul Tractorul. Să vadă cu ochii lui munca grea a medicilor și asistentelor, dezorganizarea de acolo, lipsurile, ce îi spun pacienții. Dacă tot este pandemie, dacă tot este urgență medicală, de ce să nu te ocupi de sănătatea brașovenilor?

În fiecare zi, primarul trebuie să-și înceapă discursurile publice cu situația medicală din Brașov. Ce a făcut ca să ajute. Primarul Coliban poate cere și ajutorul companiilor din Brașov. Este totuși o urgență medicală. Trebuie acționat ca într-o urgență medicală. Gata cu joaca de-a politica. Dacă sunt companii care vor să doneze echipamente și nu știu cum să o facă?

Iar de școli ce să mai spunem. Tabletele nu au ajuns. Se știa din martie că vine și valul doi și Primăria nu a fost în stare să cumpere tablete pentru elevi. Câte întâlniri a avut Allen Coliban cu Emag, Altex, Vodafone, Orange, RCS-RDS pentru a rezolva rapid problema?

Da, ai voie să te bucuri, ai voie să savurezi victoria. Dar când sute de brașoveni se infectează zilnic, asistentele înnebunesc pur și simplu în spitale, chiar îți mai arde de distracție?

Chiar fotbalul este mai important decât starea de urgență medicală din Brașov? Nu este rușinos că noul  primar merge la fotbal în loc să ia la pas toate spitalele din Brașov?

Ieri, situația epidemiologică în Brașov era următoarea:
■ 339 pacienți sunt internați în spitale, dintre care 28 la ATI
■ 1.153 persoane cu test pozitiv se află în izolare la domiciliu

■ 1.078 persoane sunt în carantină la domiciliu
■ 0 persoane în carantină instituționalizată
■ 251 persoane au decedat.

Chiar este mai important fotbalul decât situația din spitalele brașovene?

Previous Story

Video Brașov. La Spitalul de Boli Infecțioase bolnavii așteaptă afară ore întregi în frig un test COVID. Ambulanțele vin non-stop! Medicul Andreea Moldovan: „Cred ca încă mai depinde de noi sa oprim aceasta nebunie”

Next Story

Dedeman mai deschide un magazin în Brașov