Brașov. Dan: „Sper că Allen Coliban nu ii va călca pe urme lui Ghise. Nu am fost fan Scripcaru dar nu pot sa ii contest realizările. Apreciez ca făcut enorm pentru Brașov, a schimbat fata orașului si ma refer la sistematizări, ocolitoare, drumuri, curățenie flori etc”.

Last Updated on octombrie 2, 2020 Marea spaimă a multor brașoveni este că orașul va decădea în epoca Ghișe. Această frică i-a făcut să accepte măcelărirea dealurilor din Șchei pentru construcția de blocuri, poluarea extremă de la Brașov, decăderea economică a orașului, un Centru Istoric în care au fost zugrăvite doar două clădiri.

Dan P.: „Pentru Brașov: „Nu am fost fan Scripcaru dar nu pot sa ii contest realizările.
Apreciez ca făcut enorm pentru Brașov, a schimbat fata orașului si ma refer la sistematizări, ocolitoare, drumuri, curățenie flori etc.

Brașov. Dan: „Sper că Allen Coliban nu ii va călca pe urme lui Ghise. Nu am fost fan Scripcaru dar nu pot sa ii contest realizările. Apreciez ca făcut enorm pentru Brașov, a schimbat fata orașului si ma refer la sistematizări, ocolitoare, drumuri, curățenie flori etc”. 1

M-a făcut sa ma simt mândru de orașul meu cu toate acuzele, mai mult sau mai puțin fondate la adresa Primăriei Brașov.

Nu am uitat ca am votat înaintea sa pe liberalul Ghise care a demonstrat cu precizie matematica cum nu se poate face un lucru sau altul, vreme de doua mandate.

Sper cu toată sinceritatea ca noul primar nu ii va călca pe urme. Lui Ghise si nu lui Scripcaru.
Totusi, sunt sceptic.

Deja am viziunea (sper sa gresesc) viitoarelor greutăți in eliberarea autorizațiilor pentru construcții, a scumpirii parcărilor si amânări „motivate” pentru aeroport, autostrada cum ca nu depinde de primar, desi exista deschidere pentru colaborări nu putem colabora, legea cutare nu permite samd .

Oricum, jocurile-s făcute … si tot stau si tot cuget :
Cui sa doresc mai mult succes ? Noului Primar sau Brașovului sub noua orânduire ?

Bref :
-in urma lui Ghise nu am văzut nimic pentru Brașov decât scuze cu circ palid
– in urma lui Scripcaru cum necum rămân multe si bune
– de acum ? … speram sa fie bine
Zic si eu”.

Previous Story

Un tânăr artist din Brașov s-a sinucis într-o școală abandonată. Avea 21 de ani

Next Story

Alt record. 2.343 de cazuri la nivel național. Situația la Brașov