Brașov. Allen Coliban: „Văd oameni surprinși că pot să îmi car singur geanta”

Last Updated on octombrie 15, 2020 Allen Coliban a vorbit într-un amplu interviu la spotmedia.ro despre cum va arăta Brașovul peste 4 ani de mandat.

Reporter spotmedia.ro: După 4 ani care va fi principala schimbare care vă propuneți să fie legată de numele dvs?
Allen Coliban: „La nivel macro, de percepție și brand, mi-ar plăcea să se vorbească despre Brașov în termenii regăsirii ambiției și recâștigării mândriei, susținută acum mai mult de trecut, istorie, patrimoniu și natură. Mi-ar plăcea ca mândria să se bazeze pe lucruri pe care generația noastră să le dezvoltăm.

Brașov. Allen Coliban: „Văd oameni surprinși că pot să îmi car singur geanta” 1

Concret, sunt aspecte care țin de dezvoltarea învățământului universitar, de relevanța pe o hartă culturală a României, de readucerea gloriei sportive, de relația dintre brașovean și oraș.

La ora actuală în prea puține situații dezvoltarea urbană a fost făcută în jurul cetățeanului. Noile cartiere ar trebui să aibă și parcuri, și creșe, și grădinițe.

Cred că pot produce o schimbare majoră în privința acestei griji față de nevoile cetățeanului. E vorba de normalitatea actului politic și normalitatea relației dintre primar și alegători.

Văd oameni surprinși că pot să îmi car singur geanta și că în weekend merg cu fiica mea cea mică în excursie în jurul Brașovului sau pe Postăvaru: ”ești om normal!”.

Previous Story

Brașov. Greșeală corectată în Senat. Noul Spital nu va mai fi regional

Next Story

Brașov. Curățenia de toamnă se prelungește. Containerele de 8 metri cubi rămân în cartiere până în 7 noiembrie