Brașov. Al doilea Liceu închis astăzi din cauza coronavirusului!

Last Updated on octombrie 26, 2020 Situație ciudată la Brașov. Municipiul a trecut de 3 rata de incidență coronavirus, limită de la care toate școlile trebuie închise. Doar că, cei de la Comitetul Județean de Situații de urgență se întrunesc doar mâine pentru a decide închiderea. Astăzi s-au adunat ca să închidă doar două licee. Așa de mult le place munca.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat Hotărârea nr. 33/26.10.2020, privind aprobarea scenariului de funcționare a Colegiului Național “Andrei Șaguna” și Colegiului Tehnic de Transporturi din municipiul Brașov, anunță Realitatea Brașov.

Brașov. Al doilea Liceu închis astăzi din cauza coronavirusului! 1

Luând în considerare adresele Inspectoratului Școlar al Județului Brașov și Direcției de Sănătate Publică a Județului Brașov, membrii CJSU au decis următoarele: Colegiul Național „Andrei Șaguna” Brașov și Colegiul Tehnic de Transporturi Brașov vor funcționa în „scenariul roșu” pentru o perioadă de 14 zile.

Hotărârea nr. 33/26.10.2020 a intrat în vigoare la data emiterii, iar monitorizarea aplicării ei revine Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

Previous Story

Coronavirus: 2844 de cazuri noi de Covid-19, la doar 8709 teste prelucrate. Situația la Brașov!

Next Story

Brașov. Se scumpesc tarifele pentru parcările publice. Noile tarife, în funcție de Zonele de tarifare: