Allen Coliban devine astăzi primar al Braşovului. „Am convocat o consultare cu toți directorii de școli”

Last Updated on octombrie 28, 2020 Allen Coliban devine astăzi primar al Braşovului după o lună de la câștigarea alegerilor. Ceremonia va avea loc la ora 10:00. Pentru că este criză, Coliban a convocat deja pentru mâine o ședință cu directorii de școli din Brașov.

Allen Coliban: „La 10:00 în direct, aici pe pagină, învestirea noilor consilieri locali și a subsemnatului, noul primar al Brașovului.
Să ne bucurăm împreună de acest moment, tot online, așa cum am făcut cam toată campania.
De azi, începe oficial #PrimariaBrasovenilor”.

Allen Coliban devine astăzi primar al Braşovului. „Am convocat o consultare cu toți directorii de școli” 1

Toate școlile din Brașov au fost închise de astăzi. Au fost închise grădinițele și creșele. Toate se vor redeschide peste 14 zile.

„Am convocat pentru joi o consultare cu toți directorii de școli, sper să am Inspectoratului Școlar pentru organizare, pentru partea logistică, pentru a avea acest canal de videoconferință în care să am un prim contact oficial cu toți directorii de școli și să înțeleg mai bine lucrurile care țin de acest context, de pandemie, nevoile pe care școlile le au din perspectiva dotărilor și în ce măsură toată infrastructura și toate tabletele, tot ceea ce a pregătit Ministerul pentru forma aceasta de învățământ, la distanță, funcționează sau nu, în ce măsură este nevoie de susținere și de măsuri de suport la nivel local”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit mytex.ro.

Primarul ales al Brașovului a amintit și că are în plan restructurări la nivelul Poliției Locale. „Cred că este foarte important să avem o Poliție Locală eficientă pe tot ceea ce înseamnă pe de o parte siguranță și ordine publică, adică acele echipaje care patrulează, dar și pe ceea ce înseamnă curățenie și protecția mediului și pe tot ce înseamnă măsuri delegate în atribuțiile Poliției Locale în această perioadă de pandemie”, a precizat edilul.

Previous Story

Toate creșele din Brașov se închid de mâine! Primăria lui George Scripcaru a aprobat doar astăzi criteriile de funcționare a creșelor

Next Story

Brașovul a ajuns la 3,50 rata de incidență coronavirus. Alte 5 localități au peste 3,5. Situația epidemiologică se prezintă astfel: