(Video) Primarul Brașovului, Allen Coliban, la TVR cu primarul Timișoarei. Cristoiu: „E clar că e nevoie de fețe noi, sunt fermecători! Nu se mai poate ca televiziunile și posturile să rostogolească aceleași figuri”

Last Updated on septembrie 29, 2020 Primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost invitat luni seară la TVR, la emisiunea moderată de Ion Cristoiu.

Alexandru Cora: „Ion Cristoiu, la TVR, talk-show politic Romania9 despre Dominic Samuel Fritz si Allen Coliban: E clar că e nevoie de fețe noi, sunt fermecători! Nu se mai poate ca televiziunile și posturile să rostogolească aceleași figuri.
(Video) Primarul Brașovului, Allen Coliban, la TVR cu primarul Timișoarei. Cristoiu: „E clar că e nevoie de fețe noi, sunt fermecători! Nu se mai poate ca televiziunile și posturile să rostogolească aceleași figuri” 1

In aceeasi discutie, noii primari intrebati ce anume a nemultumit electoratul si ce i-a facut pe oameni sa voteze in majoritate noi candidati, Coliban si Fritz au evidentiat, printre altele, un numar prea mare de mandate la activ pe care vechii primari Robu si Scripcaru le adunasera.

Comentariul meu este: Nu poți să fii primar sau ales la nesfârșit. Nu în orașe mari unde dezvoltarea te ajunge din spate. La orase mici, comune si sate, altfel stă situația.

La fel, situatia trebuie sa se schimbe si la parlamentare unde baronimea trebuie sa plece acasa. Nu se mai poate cu 10-20 de ani in spate de fotoliu de deputat sau senator.

La fel, nu se mai poate cu functionari publici ramasi pe functii din anii 1990-2000, fara sa aiba vreo contributie si eficienta in rolurile de angajati pe banii statului care trebuie sa aduca performanta, fie ca vorbim de Camera Deputatilor, Senat, Ministere, Primarii, Directii, Agentii, Case judetene, Inspectorate (inspectoratele scolare sunt o ruina, ca sa ma exprim decent, pentru dezvoltarea copiilor, a Educatiei si Invatamantului)”

Vezi aici Video:

Previous Story

Probleme iar. Brașovul declarat cu vulnerabilitate ridicată la infecția SARS-CoV-2. A ajuns la o incidență de 1,4 cazuri COVID-19 la mia de locuitori

Next Story

(Foto) Monica: „Așa arată tot Brașovul. E cârpit pe bani buni. Allen Coliban, are de muncă după vechiul, adică George Scripcaru, nu glumă!”