(Video) Lucian Mindruta, despre Allen Coliban: „Mi-a făcut impresie buna. Si m-am gândit sa-l chem sa vorbim la el acasă, despre Brașovul pe care vrea sa-l conducă”

Last Updated on septembrie 1, 2020 Lucian Mindruta i-a luat un interviu lui Allen Coliban, candidat la primăria Brașov, din partea Alianței USR-Plus.

Lucian Mindruta: „Am filmat in vacanta asta cateva interviuri cu oameni care incearca sa castige alegeri in 27 septembrie.

(Video) Lucian Mindruta, despre Allen Coliban: „Mi-a făcut impresie buna. Si m-am gândit sa-l chem sa vorbim la el acasă, despre Brașovul pe care vrea sa-l conducă” 1

Unul dintre ei este Allen Coliban. Il stiu de vreo doi ani, de cand a pus la punct prima solutie de masurare a poluarii din Bucuresti, cu detectoare portabile pe care le-a dat catorva ciclisti care merg mult prin oras, intre care si eu.

Mi-a facut impresie buna. Si m-am gandit sa-l chem sa vorbim la el acasa, despre Brasovul pe care vrea sa-l conduca.

Nu e un spot electoral platit de vreun partid. In aceasta campanie, ca si in toate celelalte de pana acum fac ce-mi taie capul si nu tai nimanui facturi.

Dar daca stiti candidati interesanti, dati-mi de veste. Partidul nu conteaza, insa omul trebuie sa poata vorbi si convinge.

Sa-l ascultam pe Allen. Dati cu sunet”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. McDonald’s construiește un restaurant în zona mall-ului Coresi

Next Story

Brașov. Istoricul Alexandru Stanescu, tunelurile din zona După Ziduri: „Potrivit unor legende urbane, burgul medieval Corona și dealurile din jur, pe care se sunt amplasate Cetățuia și turnurile exterioare (Alb și Negru), sunt străbătute de numeroase tuneluri și galerii de refugiu, unele datând chiar din evul mediu”