Video Brașov. Ariadna : „Opriți muzica de la Fântâna arteziană din Răcădău, nu mai putem suporta!! Urlă zilnic muzica la un nivel infernal”

Nou fântână arteziană din Răcădău produce deranj pentru locuitori. „Vă invit să petreceţi câteva clipe în acest loc minunat”, le-a transmis George Scripcaru brașovenilor. Doar că muzica este dată la maxim. 5 melodii care se repetă spre groaza celor din jur care nu mai pot ține ferestrele deschise.

Pe grupul de Facebook Brasovul nostru, Ariadna Teodor a scris: „OPRIȚI MUZICA AMBIENTALĂ DE LA FÂNTĂNA ARTEZIANĂ DIN RACĂDĂU!!!!
Fântâna arteziană din Răcădău a devenit un coșmar pentru locatarii din zonă, nu mai putem suporta!
Video Brașov. Ariadna : „Opriți muzica de la Fântâna arteziană din Răcădău, nu mai putem suporta!! Urlă zilnic muzica la un nivel infernal” 1

După ce a fost inaugurată noua fântână arteziană, a început COȘMARUL…..de la cele 2 difuzoare montate odată cu reabilitarea zonei, urlă zilnic muzica la un nivel infernal.

În fiecare zi de la 10:00 la 22:00!
NU SE MAI POATE!!!!!!

Suntem nevoiți să ținem geamurile închise toată ziua!
Se repetă onsesiv aceleași 5 melodii, iar nivelul este cred peste limitele legale!

Oricum ar fi, este mai mult decăt deranjant…..urlă muzica efectiv ca la bâlci!
Domnilor de la primărie, aveți impresia că suntem pe faleză la mare?

Nu este acceptabil așa ceva într-o zonă rezidențială.
OPRIȚI MUZICA AMBIENTALĂ DE LA FÂNTĂNA ARTEZIANĂ DIN RACĂDĂU!!!!”

Vezi aici Video:

Potrivit bzb.ro, Fântâna este formată din 25 de jeturi care ţâşnesc din pavaj, fiecare dintre ele fiind iluminat cu ajutorul unor lămpi cu LED.