„Va fi o perioadă dificilă”. Raed Arafat, avertisment cu o zi înainte de începerea școlii. Ce recomandări a făcut duminică

Last Updated on septembrie 13, 2020 Raed Arafat mai trage un semnal de alarmă, cu o zi înainte de începerea școlii, spunând că urmează o perioadă extrem de dificilă și că este nevoie de o colaborare între profesori, părinți și autorități.

„Va fi o perioadă dificilă, dar dacă colaborăm cu toții sunt convins că putem desfășura activitatea în siguranță. Aici este nevoie de colaborare între profesori, părinți și autorități.

„Va fi o perioadă dificilă”. Raed Arafat, avertisment cu o zi înainte de începerea școlii. Ce recomandări a făcut duminică 1

Ați văzut că deciziile de deschidere/ închidere sunt decizii locale pentru că nimeni nu știe mai bine situația din școli decât de cei care sunt acolo. Singurul lucru este necesitatea colaborării și înțelegerii cu toate părțile pentru a le asigura copiilor un climat corect”, a spus Raed Arafat, citat de stiripesurse.ro.

Ministrul Educației a declarat astăzi că autoritățile trebuie săp fie pregătit să reacționeze rapid pentru buna desfășurare a cursurilor.

“Suntem într-o dinamică, prin urmare, dacă se întâmplă ceva, trebuie să luăm decizii rapide, să intervenim acolo unde este cazul şi să-i primim pe copii în condiţii extraordinar de bune, pentru că ne preocupă siguranţa şi sănătatea copiilor, dar şi a cadrelor didactice.
Cu toţii trebuie să fim sănătoşi, ca să putem să desfăşurăm un act educaţional de calitate”, a declarat ministrul Educaţiei duminică, după o vizită la o şcoală din Măgurele.

Previous Story

Foto Brașov. Îți place cum arată Colina acum? Mihai Codruț Nanu: „Acum 20 de ani și astăzi pe #concret”

Next Story

Noi măsuri de relaxare, de mâine. Bonus, prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Declarații premierul Orban