Tăriceanu, despre Aeroportul Brașov: „Se lucrează timid la proiectul pe care l-am finanțat eu, ca premier”. Reacție: Se montează acoperișul la terminal

Last Updated on septembrie 7, 2020 Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a fost în aceste zile unde a făcut o evaluare a lucrărilor de la Aeroport. Se lucrează timid, spune acesta, în contradicție cu cei de la Consiliul Județean care postează poze triumfătoare de la lucrările de la Terminal. Mai sunt multe lucruri de făcut, mai spune Tăriceanu, lăsând să se înțeleagă că Aeroportul nu va fi funcțional nici vara viitoare, așa cum s-a promis.

„Vreau să vă spun că am venit, de curiozitate, să verific ce se întâmplă. Profitând de faptul că am licență de pilot, am venit frumos cu avionul și am făcut un survol deasupra aeroportului și am văzut că se lucrează timid la terminal. Sigur, mai sunt lucrări importante de făcut, pentru ca Aeroportul să devină funcțional.

Tăriceanu, despre Aeroportul Brașov: „Se lucrează timid la proiectul pe care l-am finanțat eu, ca premier”. Reacție: Se montează acoperișul la terminal 1

Proiectul aeroportului, care a început în perioada în care eram premier şi pe care l-am finanţat din fonduri guvernamentale, care însă s-a împotmolit după construirea pistei, iar acum se încearcă foarte timid să fie reluat şi să se finalizeze terminalul şi semnalizarea pistei, lucrări pe care le-am văzut şi sunt într-o formă incipientă”, a declarat Tăriceanu, citat de agerpres.ro.

Ca reacție, cei de la Aeroport au anunțat luni dimineață că se montează acoperișul.
Aeroportul Internațional Brașov: „🛫 07.09.2020 – A fost demarată procedura de montare a acoperișului!

Tăriceanu, despre Aeroportul Brașov: „Se lucrează timid la proiectul pe care l-am finanțat eu, ca premier”. Reacție: Se montează acoperișul la terminal 2 Tăriceanu, despre Aeroportul Brașov: „Se lucrează timid la proiectul pe care l-am finanțat eu, ca premier”. Reacție: Se montează acoperișul la terminal 3 Tăriceanu, despre Aeroportul Brașov: „Se lucrează timid la proiectul pe care l-am finanțat eu, ca premier”. Reacție: Se montează acoperișul la terminal 4 Tăriceanu, despre Aeroportul Brașov: „Se lucrează timid la proiectul pe care l-am finanțat eu, ca premier”. Reacție: Se montează acoperișul la terminal 5

Acesta va fi montat complet până la sfârșitul lunii septembrie, astfel încât să se poată lucra în siguranță la finisajele și instalațiile interioare”.

Previous Story

(Foto) Accident Poiana Brașov. „Mașina este a bărbatului meu!!! Skoda nu a frânat nici o secundă ținând cont ca avea STOP!”

Next Story

Brașov. Creșele se deschid din 14 septembrie. 200 de locuri desființate